• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Een tuinkamer aan huis of een vrijstaande tuinkamer?

Als je kiest voor een serre in plaats van een tuinkamer of veranda, kies je voor comfort. Je kiest voor het comfort van een afgesloten en geïsoleerd verblijf dat een praktische uitbreiding van jouw bestaande woonruimte vormt. Verreweg het meest comfortabel is een serre met driedubbel glas. Waarom dat zo is, lees je hieronder.

Offerte aanvragen

 

Hardglazen schuif- en vouwdeuren in houten tuinkamer met puntdak

Een unieke tuinkamer, volledig op maat

Het unieke van een tuinkamer van Ter Huurne is dat wij deze volledig op maat voor u kunnen maken. Daarnaast denken we uiteraard met u mee wat voor soort tuinkamer het meest geschikt en passend is bij uw woning. Zo moet de tuinkamer goed aansluiten en in verhouding staan met de bebouwing waar de tuinkamer tegenaan wordt gemonteerd. Of goed staan bij de stijl van uw woning, indien u kiest voor een vrijstaande tuinkamer. Met onze jarenlange ervaring denken wij hierin graag met u mee!

Wat is het voordeel van een tuinkamer aan huis?

Bij Ter Huurne Serres & Glassystemen plaatsen we zoals eerder genoemd tuinkamers aan huis, maar ook veel vrijstaande tuinkamers. We zien dat een tuinkamer aan huis het meest wordt toegepast, aangezien u dan vanuit de woonkamer of keuken direct de tuinkamer in kan lopen. Een vrijstaande tuinkamer is uiteraard ook een prachtige optie, echter bij slecht weer moet u natuurlijk wel eerst even naar buiten lopen voor u droog zit! In een tuinkamer bent u optimaal beschermd tegen alle weerselementen en als het lekker zonnig is, slaat u in een handomdraai de vouw- of schuifwanden open om heerlijk van uw tuin te genieten!

Wat is het voordeel van een tuinkamer aan huis?

Wanneer u kijkt naar de sfeerimpressie van enkele tuinkamers die we inmiddels hebben gerealiseerd, ziet u dat we gebruik maken van de meest uiteenlopende materialen. Ook hebben vrijwel alle tuinkamers een uniek design. Wilt u een tuinkamer met een moderne uitstraling, of misschien toch eerder klassiek? Bij Ter Huurne Serres & Glassystemen kunnen we uw tuinkamer volledig naar uw wens realiseren! Benieuwd naar andere projecten die wij hebben gerealiseerd? Klik hier voor meer voorbeelden.

Showroom afspraak maken

Duurzame tuinkamers van uitstekende kwaliteit 

Voor onze tuinkamers werken wij alleen maar met materialen van uitstekende kwaliteit. Onze duurzame aluminium profielen worden voorzien van een poedercoating, welke in alle Ral-kleuren kunnen worden afgewerkt. Daarnaast worden de tuinkamers volledig voorzien van veiligheidsglas en is de dakconstructie geheel berekend op belasting van verschillende factoren, denk aan sneeuw of lopen op het dak voor diverse werkzaamheden. Bij Ter Huurne Serres & Glassystemen kunnen wij zowel een ongeïsoleerde als een geheel geïsoleerde tuinkamer, naar de laatste ontwikkelingen voor u realiseren.

Vergeet de accessoires niet! 

Bij een tuinkamer horen natuurlijk ook bijpassende accessoires. Denk aan zonwering, verlichting, verwarming, een mooie ondervloer of diverse zon- en windscreens. Met onze verschillende accessoires kunt u uw serre helemaal naar smaak vormgeven, zo luxe als u zelf in gedachten heeft. Kies voor verlichting die u kunt bedienen met een afstandsbediening, of schaf een aangename verwarming aan, zodat u ook bij lagere temperaturen heerlijk kunt genieten in uw tuinkamer.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuinkamer? U neemt gemakkelijk 6 dagen per week telefonisch of per mail contact op, of u kunt natuurlijk langskomen in onze showroom. Wij denken graag met u mee over de realisatie van uw tuinkamer!

Tuinkamers inspiratie

2 foto’s 
Tuinkamer geïsoleerd Tuinkamer panelen

Tuinkamer met roede verdeling

5 foto’s 
Tuinkamer maatwerk Tuinkamer maatwerk Tuinkamer maatwerk Tuinkamer maatwerk Tuinkamer maatwerk

Tuinkamer maatwerk jaren 30 woning

2 foto’s 

Steellook kozijnen met panelen

10 foto’s 
Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer zadeldak schuifwand, dit is geen overkapping met golfplaten Tuinkamer_zadeldak Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Waarom een TH Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Grijze aluminium tuinkamer met zadeldak en schuifwand tussen twee muren. Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand

Tuinkamer met hardglazen schuifwanden

5 foto’s 
Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat

Tuinkamer met lichtstraat

3 foto’s 
Aluminium tuinkamer prijzen voor een dak met visgraat in de achtertuin Tuinkamer dak met visgraad 5-hoekige antraciet aluminium tuinkamer met visgraad dak

Tuinkamer waaijerdak

2 foto’s 
tuinkamer met lessenaarsdak en schuifwand Grijze tuinkamer met schuifwand met glazen lessenaars dak.

Tuinkamer Schuifwanden