• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Glazen wanden

Glazen wanden zijn ideaal voor uw terras of balkon. Een glazen wand zorgt er namelijk voor dat de ruimte gescheiden wordt met een doorzichtige wand. Zo kunt u ook bij slecht weer, blijven genieten van uw terras of balkon. Op onze website kunt u bekijken wat wij in huis hebben op het gebied van een glazen vouwwand of een glazen schuifwand.

Offerte aanvragen

 

Hardglazen schuif- en vouwdeuren in houten tuinkamer met puntdak

Kosten glazen wanden

Ook kunt u op onze website geheel vrijblijvend een prijsopgave aanvragen. U kunt er dan gemakkelijk en snel achterkomen wat de kosten zijn van een glaswand. Ook kunt u zich in onze showroom in Haaksbergen uitgebreid laten adviseren op het gebied van terras- en balkon beglazing. Bekijk nu de routebeschrijving en kom gauw een keer langs!

Showroom afspraak maken

Glazen wanden op maat

Glazen wanden bieden een goede afscheiding. Om ruimtes op te delen of dicht te maken voor weersinvloeden zijn onze glaswanden de perfecte oplossing. Heeft u behoefte aan wat frisse lucht? Dan zijn er onze glassystemen die u open kunt zetten. Uiteraard kunt u bij ons kiezen voor verschillende kleuren van de binnen- en buitenprofielen. Voor meer inspiratie bekijk de foto’s van onze schuif- en vouwsystemen en welke producten wij nog meer in ons assortiment hebben

Glazen wand kopen?

Wilt u een glazen wand voor de serre, tuinkamer of terrasoverkapping kopen? We helpen u graag. Mocht u contact op willen nemen met Ter Huurne glastechniek & overkappingen, vult u dan gerust het contactformulier op de website in. Wij staan u dan zo spoedig mogelijk te woord!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken