• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Mooie carport aanbouw tegen uw woning bouwen

Wilt u uw auto beschermen tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw en hagel? Dan is een carport aanbouw tegen uw woning de ideale oplossing. Niet alleen wordt uw auto zo effectief beschermd tegen de Nederlandse weersomstandigheden, maar ook bent u door de open constructie verzekerd van een optimale bewegingsruimte en aansluiting op uw huis.

Offerte aanvragen

 

Zwarte lessenaarsdak carport tegen huis aanbouwen

Carport tegen huis aanbouw en vergunning aanvragen, hoe zit dat?

Ter Huurne is gespecialiseerd in het maken van carports die perfect aansluiten op uw woning. Niet alleen qua bouwstijl, maar ook qua afmetingen moet een aanbouw immers passen bij uw huis. Onze specialisten kunnen uitstekend inschatten welke carport het beste bij uw huis past, over de juiste keuze adviseren u graag. In onze showroom kan er ruimschoots inspiratie op worden gedaan over de mogelijkheden en verschillende bouwstijlen.

Wilt u de carport aanbouw aan de voorzijde tegen de woning bouwen? Hou er dan rekening mee dat u hier waarschijnlijk een vergunning voor nodig heeft. Het aanvragen hiervan nemen wij u graag uit handen. Onze ervaren ontwerper heeft al talloze vergunningsaanvragen met succes ingediend en helpt ook u graag om uw wens te realiseren.

Onzichtbare bevestiging en strakke afwerking

Bij een carport aanbouw gebruikt Ter Huurne in de goten verwerkte muurconsoles voor montage tegen de woning. Deze in eigen fabriek ontwikkelde bevestigingsmethode garandeert u van een onzichtbare muurbevestiging en een carport met een zeer strakke afwerking. Deze unieke bevestiging zult u dan ook niet aantreffen bij andere leveranciers.

Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende carport types. Kies bijvoorbeeld voor het type lessenaardak om de stijlvolle aanbouw met één zijde tegen een gemetselde gevel te monteren. Of kies voor het type zadeldak om een optimale doorrijhoogte te behouden. Welk type u ook kiest: u kunt rekenen op een duurzame aanbouw met een zeer lange levensduur.

Showroom afspraak maken

Carport tegen gevel aanbouw of garage bouwen?

Overweegt u in plaats van een carport aanbouw een garage te laten plaatsen omdat u uw wagen zo goed mogelijk wilt beschutten tegen regen en vochtige weersinvloeden? Dat een garage op dit vlak effectiever zou zijn, berust op een misvatting. Sterker nog: het tegendeel is waar. In de afgesloten ruimte van een garage leidt vocht sneller tot de vorming van roest.

Het bouwen van een carport aanbouw is dan ook een uitstekend idee als u de levensduur van uw auto wilt verlengen en tegelijkertijd naar een groot gebruiksgemak streeft. Meer weten over onze carports of langskomen in onze ruime showroom? Bel voor meer informatie of een afspraak naar 053 57 26 145 of mail ons op .

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Carports inspiratie

5 foto’s 
Carport preifix Carport preifix Vrijstaande Carport prefix Carport prefix Carport prefix

Carport prefix gebogen

2 foto’s 
Carport met zijwand Carport met zijwand

Carport met zijwand

3 foto’s 
Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht

Carport maatwerk

3 foto’s 
Grijze carport Zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting

Carport

2 foto’s 
Zwarte gebogen carport voor zwarte houten garage. Vooraanzicht van grijze gebogen carport tegen zwarte houten garage

Carport vrijstaande garage

4 foto’s 
Vooraanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Bovenaanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Dubbele met glas gebogen aluminium carport kopen zonder condens onder carport Dubbele gebogen carport met glas naast zwarte houten schuur met witte auto onder de carport

Dubbel gebogen Carport