• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Bouw een overkapping voor optimaal gebruik van de buitenwereld

Heeft u een woning met een grote en natuurrijke tuin? Dan wilt u deze prachtige buitenruimte natuurlijk het liefst optimaal benutten. Een overkapping bouwen is de beste manier om maximaal te genieten van het buitenleven in uw tuin en tegelijkertijd uw leefruimte op effectieve wijze uit te breiden.

Offerte aanvragen

 

Glazen schuifwand in houten overkapping met puntdak.

Overkapping bouwen is een verstandige investering

Een overkapping bouwen zorgt voor een hoger woongenot en meer leefruimte en is ook nog eens een waardevolle toevoeging aan uw woning. Een bijpassende terrasoverkapping verhoogt de waarde van uw huis en verdient zichzelf hierdoor in de loop der tijd bijna altijd terug. Zo is een overkapping bouwen vrijwel altijd een verstandige investering.

Natuurlijk is het dan wel van belang dat de overkapping in kwestie van de hoogst mogelijke kwaliteit is en ook qua bouwstijl goed aansluit op uw woning. Een overkapping van inferieure bouwmaterialen zoals hout zal een relatief korte levensduur hebben ten opzichte van een aluminium overkapping. Een overkapping met een totaal andere bouwstijl dan uw woning zal weinig goeds doen voor de waarde van uw huis.

Terrasoverkappingen inspiratie

6 foto’s 
Terrasoverkapping Terrasoverkapping Overkapping zonnescherm Overkapping terras Overkapping terras Serre vervangen

Terrasoverkapping zonwering

Steellook schuifpui loopdeur

Steellook schuifpui met loopdeur

2 foto’s 
Serre terrasoverkapping Serre met daarnaast een terrasoverkapping met lessenaarsdak

Serre met overkapping

10 foto’s 
Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer zadeldak schuifwand, dit is geen overkapping met golfplaten Tuinkamer_zadeldak Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Waarom een TH Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Grijze aluminium tuinkamer met zadeldak en schuifwand tussen twee muren. Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand

Tuinkamer met hardglazen schuifwanden

5 foto’s 
Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak

Terrasoverkapping geïntegreerd in dak

4 foto’s 
Terrasoverkapping patio, tuin serre Terrasoverkapping patio Terrasoverkapping patio dakraam Terrasoverkapping patio dakraam

Terrasoverkapping patio

2 foto’s 
Terrasoverkapping maatwerk Zwarte terrasoverkapping aluminium maatwerk met glazen dak in de achtertuin

Terrasoverkapping met verlengde

Kies uit een diversiteit aan overkappingen

Ter Huurne maakt  terrasoverkappingen en tuinkamers in alle soorten en maten. Wij adviseren u dan ook graag over de optimale bouwstijl op basis van uw huidige woning. De productie van onze overkappingen hebben we volledig in eigen beheer. Hierdoor kunnen we een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat garanderen.

Laat u een overkapping bouwen door Ter Huurne en wilt u weten welke overkapping geschikt is voor u? Kom dan langs in onze showroom in Haaksbergen voor een passend advies.

Overkapping bouwen van glazen tot aluminium varianten

Wilt u een overkapping bouwen met de hoogst mogelijke lichtinval. Optisch een grotere ruimte en een directer contact met het buitenleven in uw tuin? Kies dan voor een glazen overkapping misschien wel de ideale keuze. Standaard wordt dit type overkapping geleverd met 10 mm helder gelaagd veiligheidsglas.

Ook een aluminium overkapping bouwen behoort tot de uitgebreide mogelijkheden. De terrasoverkapping wordt in dat geval uitgevoerd met aluminium dakliggers, geprofileerde goot en neopreen afdichting. Kies voor aanvullende accessoires zoals een schuifwand, zonwering of verlichting om de overkapping van uw dromen te realiseren.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken