• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Grotere ruimte met overkapping van glas aan het dak

Oogt uw woonruimte aan tuinzijde op dit moment vrij donker en klein? Dan is er een eenvoudige oplossing. Een overkapping van glas brengt namelijk direct meer licht onder uw dak en misschien nog wel belangrijker: laat uw vertrek optisch een stuk groter lijken. Een glazen overkapping is dan ook een zeer efficiënte methode om het maximale uit uw huis te halen.

Offerte aanvragen

 

Glazen terrasoverkappingen aluminium in huis met rieten dak, Overkapping van glas

Overkapping met glas voor uiteenlopende toepassingen

Van een glazen terrasoverkapping tot een serre met glazen dak: glazen overkappingen zijn zeer populair. Dat is niet zo vreemd, want een overkapping van glas stelt u in staat om op behaaglijke wijze van uw terras of tuin te genieten. Zonder hierbij gehinderd te worden door weersomstandigheden zoals regen of wind.

Er zijn echter meer toepassingen voor een glazen overkapping dan alleen een terrasoverkapping of serre. Een overkapping van glas is bij Ter Huurne bijvoorbeeld verkrijgbaar in vele soorten en maten. Wat bijvoorbeeld te denken van een glazen overkapping voor uw veranda of een met glas overdekte tuinkamer?

Showroom afspraak maken

Overkapping van glas beschikbaar in verschillende varianten

Wat uw toepassing ook is, een overkapping van glas zorgt ervoor dat u de bestaande elementen in uw woning optimaal weet te benutten. Indien gewenst leveren wij onze glazen overkappingen bovendien met zeer praktische toebehoren zoals zonwering (optioneel met weer-windsensor), prachtige halogeenverlichting en weldadige terrasverwarming.

Ter Huurne is gespecialiseerd in overkappingen van glas en kan u op dit gebied dan ook geheel ontzorgen. Wij verzorgen al onze producten in eigen huis, vanaf het eerste ontwerp tot de daadwerkelijke montage aan uw woning. Dit verzekert u van de hoogst mogelijke kwaliteit in de uitvoering en een glazen overkapping die vele jaren meegaat.

Bekijk in onze showroom overkappingen van glas

De meeste van onze glazen overkappingen zijn gemaakt van 10 mm gelaagd veiligheidsglas. Onze overkapping zijn maatwerk hierdoor kunnen ze worden  samengesteld op basis van uw individuele wensen. Ter Huurne heeft lange ervaring met het leveren van maatwerk en weet op het gebied van glazen overkappingen voor ieder wat wils te bieden.

De hoge kwaliteit van onze onderhoudsvrije glazen overkappingen komt onder meer tot uiting in een uitgebreide garantieregeling. Heeft u aanvullende vragen over uw overkapping van glas of wilt u onze glazen overkappingen eens in het echt bekijken? Kom dan vooral eens langs in onze showroom in Haaksbergen of klik hier voor meer voorbeelden en laat u inspireren!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken