• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Tijd om je schuifpui te vervangen?

Er zijn verschillende redenen waarom het vervangen van een schuifpui een goed idee kan zijn. Misschien heb je last van tocht, of is je huidige schuifpui gewoon niet meer zo efficiënt als vroeger. Het vervangen van een schuifpui kan ook bijdragen aan een beter klimaat in je huis, doordat de nieuwe pui beter geïsoleerd is en je minder hoeft te stoken.

Offerte aanvragen

 

Schuifpui vervangen

Verschillende materialen voor je schuifpui

Er zijn verschillende materialen waaruit je een nieuwe schuifpui kunt laten maken. Aluminium is een populaire optie vanwege zijn lange levensduur en onderhoudsvriendelijkheid. Isolatieglas is ook een goede keuze, omdat het zorgt voor een beter behoud van de warmte in huis. Bovendien kun je kiezen uit verschillende stijlen, zodat je zeker weet dat de nieuwe schuifpui past bij het uiterlijk van je huis.

Moderne of klassieke schuifpui?

Of je nu op zoek bent naar een moderne schuifpui of liever kiest voor een klassiek Engels ontwerp met openslaande deuren, bij Ter Huurne kun je terecht voor advies en professionele hulp bij het vervangen van je schuifpui. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.