• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Serre uitbouw: het lichtpunt in uw woning

De grote ruimte, het transparante karakter en de ruime lichtinval: het zijn slechts enkele voordelen van een serre uitbouw aan uw woning. Wilt u ook een uitbouw creëren maar twijfelt u nog over de optimale serre? Bij Ter Huurne maken we verschillende typen serres, die elk zo hun eigen specifieke voordelen bieden.

 

Serre dakterras

Serre combineert buiten en binnen

Bent u van nature een echt buitenmens? Dan zal een serre uitbouw u ongetwijfeld aanspreken. Een dergelijke woninguitbreiding vergroot uw leefruimte aanzienlijk en brengt u dichter in contact met het buitenleven rondom uw huis. U hoeft niet te kiezen tussen binnen of buiten, want in een serre bent u het allebei tegelijk.

In tegenstelling tot een standaard veranda of terrasoverkapping, is een serre volledig omgeven door glazen wanden. Hierdoor kunt u dagelijks optimaal genieten van uw woonruimte, ongeacht de weersomstandigheden. Hou de glazen schuifpui dicht in geval van regen of doe hem juist open wanneer de warme zomerzon achter de wolken vandaan komt.

Showroom afspraak maken

Uitbouw met vele mogelijkheden

Een serre biedt u talloze mogelijkheden en is hierdoor méér dan een gewone uitbouw van uw woning. Maar net als de gemiddelde aanbouw, dient een serre aan uiteenlopende regels te voldoen. Voordat u start met een serre uitbouwen, is het daarom verstandig om eerst te controleren of u hiervoor een vergunning nodig heeft.

Gelukkig is hier in veel gevallen geen sprake van. De volgende stap is om het optimale ontwerp van uw serre uitbouw te bepalen. Advies van een ervaren specialist is in dit geval sterk aan te bevelen. Ter Huurne ontwikkelt al talloze jaren serres op maat en adviseert u graag over de perfecte serre voor uw woning.

Serre uitbouwen op verschillende manieren

U heeft bij Ter Huurne de keuze uit een breed aanbod serres. Zeer populair is bijvoorbeeld een uitbouw met een zadeldak. Hiermee creëert u een comfortabel lichtpunt in huis dat voor een lichte en opgeruimde sfeer zorgt. Veel mensen geven aan dat een lichte woonruimte indirect resulteert in een hoger gevoel van welbevinden.

Wilt u op een totaal andere manier een serre uitbouwen? Dan is het type lessenaardak een uitstekend alternatief. Kom langs in de showroom van Ter Huurne om onze verschillende types serres met eigen ogen te aanschouwen en ontvang vrijblijvend advies op maat. Direct contact? Bel dan naar 053 57 26 145 of stuur een mail naar .