Carport met sfeervolle verlichting

Terug naar de nieuwspagina

Het is inmiddels alweer november en de donkere winterdagen laten niet lang meer op zich wachten. Na terugkomst van uw werk wordt het dan ook steeds moeilijker uw auto onder uw carport te parkeren. Tenzij u natuurlijk een carport heeft met kwalitatief hoogwaardige verlichting. Dit maakt ’s avonds inparkeren niet alleen gemakkelijker, maar ziet er ook nog eens bijzonder sfeervol uit.

De luxe uitstraling van carport verlichting

Het voordeel van heldere verlichting in uw carport mag zeker niet worden onderschat. Want het is bijna iedereen wel eens overkomen: een deuk of kras in uw auto omdat u tijdens het inparkeren geen goed zicht had. Iets wat eenvoudig voorkomen had kunnen worden door de inrit bij uw huis afdoende te verlichten.

En wanneer u dan toch voor verlichting kiest, is het aan te raden meteen voor kwaliteit te kiezen. Een goede carport gaat vele decennia mee en het is natuurlijk wel zo prettig wanneer dit ook voor de ingebouwde verlichting geldt. Ter Huurne biedt u daarom de keuze uit zowel halogeen- als LED-spotjes, die beiden een hoge praktische waarde koppelen aan een luxueuze uitstraling.

Deze worden bij onze aluminium carports gemonteerd in de trekkokers of onderslagen en standaard geleverd inclusief bedrading en benodigde trafo’s. Natuurlijk onzichtbaar weggewerkt in de holle kokerliggers, waardoor het afdak zijn strakke uiterlijk behoudt en de verlichting een mooi, sfeervol effect geeft.

Meer weten over accessoires bij carports? Klik hier.

LED-verlichting: de zuinigste optie voor uw carport

Sinds korte tijd kunnen wij uw carport nu ook voorzien van accessoires zoals LED-strips. Deze zijn in vrijwel elke gewenste lengte verkrijgbaar en worden extra diep bevestigd in de trekkokers of onderslagen. De strips geven een net iets andere uitstraling dan LED-spotjes, iets wat we u graag in onze uitgebreide showroom demonstreren.

Of u nu kiest voor LED-spotjes of LED-strips; de keuze voor LED-technologie is sowieso een verstandige. Een LED-spot verbruikt namelijk flink minder stroom dan een halogeenspot of gloeilamp en heeft aan een zeer bescheiden wattage al genoeg om een groot oppervlakte onder uw carport te verlichten. Bijkomend voordeel is dat LED-lampen tegenwoordig ook nog eens een zeer warm licht kunnen uitstralen, waardoor de omgeving rondom uw huis precies de gewenste sfeer krijgt.

Ook qua levensduur zit het met de LED-verlichting van Ter Huurne wel goed. Zowel onze spotjes als strips zijn prima bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden, van de warmste zomerdagen tot de strengste wintervorst. Wilt u meer weten over de voordelen van carport verlichting of deze met eigen ogen aanschouwen? Dan nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze ruime showroom in Haaksbergen. Bel naar 053-751 37 47 of mail ons op info@terhuurnebv.nl om direct een afspraak te maken met een van onze productspecialisten.

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: