• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Terras windscherm

Met een terras windscherm kunt u vaker gebruik maken van terras. Ook wanneer het hard waait, kunt u met een windscherm rustig en behaaglijk buiten zitten. Ter Huurne glastechniek & overkappingen heeft verscheidene windschermen in haar assortiment, waaronder verplaatsbare windschermen. Deze zijn eenvoudig te verrijden. Zo kunt u gemakkelijk en snel de wind op uw terras weren.

Offerte aanvragen

Verrijdbaar RVS windscherm

Windschermen plaatsen op terras

U kunt op onze website alvast wat foto’s bekijken van deze windschermen, of van onze andere glazen oplossingen. Wilt u onze producten in het echt aanschouwen? Kom dan gerust eens langs bij onze prachtige showroom te Haaksbergen. De routebeschrijving vindt u op onze website. Ter Huurne glastechniek & overkappingen biedt alleen het beste op het gebied van terrasschermen en glazen wanden voor terras of balkon!

Terras windscherm op maat

Ter Huurne biedt naast windschermen voor uw terras of balkon, ook andere producten die bijdragen aan prettig buiten zitten. Zo kunt u op onze website zien dat wij tevens de volgende producten in huis hebben:

Wilt u meer weten over één van onze producten of heeft u een andere vraag? Neemt u gerust contact op met ons door het contactformulier op de website in te vullen. Ook kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 053 57 26 145

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken