Schuifdeuren serre

Als mensen een serre laten plaatsen, kiezen ze vaak voor schuifdeuren in hun serre. Uiteraard zijn openslaande deuren ook mogelijk, maar een schuifpui biedt optimaal gemak voor uw serre. Bij Ter Huurne Serres & Glassystemen hebt u alle keuze. U kunt kiezen voor vast glas tot aan de grond, als u geen deuren in uw serre hoeft. Zoekt u wel deuren, dan behoort de keuze voor schuifdeuren in uw serre zeker tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Schuifdeuren serre

Goed isolerende schuifdeuren in uw fraaie serre

Ter Huurne BV werkt bij serres met hoogwaardige aluminium profielen. Deze profielen zijn zeer stevig en tevens kleurvast, door de coating die wij erop aanbrengen. Daarnaast isoleren ze zeer goed. Dit geldt ook voor de schuifdeuren in uw serre. Deze deuren voorzien wij van uitstekend isolerend HR++ veiligheidsglas. Ook de profielen van de deuren hebben een hoge isolerende waarde. Warmte zal niet gemakkelijk kunnen ontsnappen door de schuifpui.

Showroom afspraak maken

De voordelen van een serre schuifdeuren

De keuze voor een schuifpui heeft meerdere voordelen. Bij Ter Huurne BV ontvangt u een schuifpui die zeer gemakkelijk te openen en sluiten is. De schuifdeuren bewegen daarnaast zeer soepel.

Bij mooi weer kunt u de schuifpui geheel of gedeeltelijk open laten staan voor de frisse lucht. Dit geeft vaak een mooier effect dan wanneer u openslaande deuren open laat staan. Openstaande deuren kunnen daarnaast ook dichtwaaien door de wind. U dient dan een haak of deurstop te gebruiken. Dit is met schuifdeuren in uw serre uiteraard niet het geval.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van een serre en over de mogelijkheid van schuifdeuren in uw serre? Neem dan gerust contact met ons op. Ook is het mogelijk om onze showroom te bezoeken. Hier kunt u diverse schuifdeuren bekijken. Wij horen graag van u en zijn u graag van dienst!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

SerresInspiratie

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Naar boven