Schuifpui

Wilt u ook het buitengevoel ervaren terwijl u binnen zit? Kies dan voor een schuifpui. Door haar makkelijk bedienbare deuren creëert u in een handomdraai een buitenruimte. Wij ontwikkelen en fabriceren alle kozijnen in onze eigen hightech fabriek. Dat gebeurt onder toezicht van ervaren ingenieurs, met behoud van het fraaie design voor toepassing in de zakelijke en particuliere markt.

Zwarte schuifpui met aluminium kozijnen en houten oversteek

Serre deuren: schuifwand, vouwwand of openslaand?

Wil jij een serre laten bouwen? Dan heb je legio mogelijkheden voor het ontwerp. Van een zadeldak tot een Lessenaarsdak en van houten tot aluminium profielen. Een zeer belangrijke keuze is ook die voor de deuren. Ga je voor een glazen schuifwand, een vouwwand of toch voor openslaande deuren in je serre? Ter Huurne biedt een breed scala aan verschillende toepassingen onder uw serre. Of het nu een vouwwand, hef-schuifpui of deur- raamkozijn is wij zorgen er voor dat uw wensen werkelijkheid worden. Mogelijk in alle ral-kleuren.

Over de schuifpui

De schuifpui wordt gemaakt van geïsoleerde thermisch onderbroken profielen. Het zogeheten Slide-in systeem zorgt ervoor dat u altijd een goede dichting van de deur heeft. Een van de grote voordelen is de grote variatie in vleugelgewicht. Dit kan tot wel 250 kg. Door deze variatie is de schuifpui vaak overal toepasbaar. Het railsysteem is mogelijk in 1, 2, 3 of 4 rails. Wij maken alles op maat zo krijgt u het beste resultaat!

Voor meer informatie of een offerte neem contact op per of bel 053 57 26 145 .

Naar boven