• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Aluminium schuifwanden

Aluminium schuifwanden zijn de beste oplossing voor in uw achtergevel. Met aluminium kozijnen heeft u zeer weinig profiel in het zicht, waardoor u zoveel mogelijk licht opbrengst heeft in uw woonkamer. Aangezien u bij ons kunt kiezen voor verschillende ontwerpen en kleuren van de aluminiumprofielen, past uw glazen schuifwand precies bij de rest van uw huis. Wij geven u advies en kunnen u uitgebreid vertellen over onze verschillende producten.

Offerte aanvragen

Grijze tuinkamer met schuifwand met glazen lessenaars dak.

De schuifwand van aluminium neemt zeer weinig ruimte in beslag, hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw terras of tuinstoelen dicht tegen de pui te zetten. Met naar buiten draaiende tuindeuren  heeft u altijd last van de draaicirkel van de deuren. Het schuifsysteem zorgt ervoor dat u de deuren eenvoudig en snel open kunt zetten. Onze aluminium schuifwanden zijn tevens voorzien van inbraakvertragend en isolerend glas. Een aluminium schuifwand is dus niet alleen mooi, maar biedt veel gemak, comfort en veiligheid.

Aluminium schuifwanden op maat

Door te kiezen voor aluminium schuifwanden kunt u altijd genieten van het uitzicht. Een aluminium schuifwand is een prachtige doorgang naar uw tuin of terras. Indien u meer informatie wilt over glazen schuifwanden of een aluminium vouwwand, bekijkt u dan op onze website eens:

Voor eventuele vragen kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 053-5726145, of even het contactformulier op de website invullen. Wij staan u graag te woord!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

schuifsystemen inspiratie

3 foto’s 
Schuifpui vervangen Steellook schuifpui kozijn Schuifpui kozijn aluminium steellook

Steellook aluminium schuifpui

2 foto’s 

Steellook kozijnen met panelen

Steellook schuifpui loopdeur

Steellook schuifpui met loopdeur

10 foto’s 
Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer zadeldak schuifwand, dit is geen overkapping met golfplaten Tuinkamer_zadeldak Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Waarom een TH Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Grijze aluminium tuinkamer met zadeldak en schuifwand tussen twee muren. Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand

Tuinkamer met hardglazen schuifwanden

2 foto’s 
Hardglazen schuif- en vouwdeuren in houten tuinkamer met puntdak Glazen schuifwand in houten overkapping met puntdak.

Hardglazen schuif- vouwwanden

3 foto’s 
tuinkamer glazen schuifwand Houthok met tuinkamer terras met Ter Huurne schuifwand tuinkamer glazen schuifwand

Hardglazen schuifwanden

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Optimale lichtinval met aluminium schuifwanden

Dankzij de royale glasoppervlakken van onze aluminium schuifwanden kunt u genieten van een overvloed aan natuurlijk licht in uw woning. Dit zorgt voor een heldere en uitnodigende sfeer, waarbij de grenzen tussen binnen en buiten vervagen.

Maatwerk voor uw stijl

Bij Ter Huurne begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen voor uw aluminium schuifwanden. Kies uit diverse kleuren, afwerkingen en configuraties om een schuifwand te creëren die perfect past bij uw persoonlijke stijl en wensen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige aluminium schuifwanden die uw leefruimte transformeren, kies dan voor Ter Huurne. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies op maat. Ontdek hoe u kunt genieten van ultiem comfort en stijl met onze tijdloze aluminium schuifwanden.

Offerte aanvragen