• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Geïsoleerde schuifpui

Door een schuifpui kunt u gemakkelijk binnen met buiten verbinden. Zo kunt u eenvoudig naar buiten met mooi weer maar de schuifpui ook gemakkelijk sluiten bij slechter weer. Met een geïsoleerde schuifpui houdt u de temperatuur beter vast. Bij winterse dagen kunt u ook bij kouder weer genieten van het buitenleven, wel zo fijn. Bent u op zoek naar schuifpuien met hoge isolatiewaarde? Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

 

Serre met vouwwand en 3-delige schuifpui

Geïsoleerde schuifpui op maat

Bij Ter Huurne B.V. kunnen we een geïsoleerde schuifpui op maat leveren. We beheren namelijk het hele proces, van ontwerp tot oplevering. Zo ontwerpen en fabriceren we niet alleen, maar leveren en monteren we de schuifpui ook. Op basis van uw wensen kunnen we daarom eenvoudig een geïsoleerde schuifpui op maat realiseren. Zo zijn er geen belemmeringen om een schuifpui te kopen die voldoet aan uw wensen.

Kom langs in onze showroom

Wilt u graag inspiratie op doen en onze schuifpuien bekijken? Kom langs in onze showroom in Haaksbergen. U kunt eenvoudig een afspraak maken om langs te komen. Bij een bezoek laten we u graag wat meer zien en helpen we u graag met deskundig advies. Onze professionals kunnen u persoonlijk informeren over de mogelijkheden en uw wensen goed in kaart brengen. Zo voldoet een schuifpui altijd aan uw verwachtingen.

Showroom afspraak maken

schuifsystemen inspiratie

3 foto’s 
Schuifpui vervangen Steellook schuifpui kozijn Schuifpui kozijn aluminium steellook

Steellook aluminium schuifpui

2 foto’s 

Steellook kozijnen met panelen

Steellook schuifpui loopdeur

Steellook schuifpui met loopdeur

10 foto’s 
Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer zadeldak schuifwand, dit is geen overkapping met golfplaten Tuinkamer_zadeldak Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Waarom een TH Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Grijze aluminium tuinkamer met zadeldak en schuifwand tussen twee muren. Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand

Tuinkamer met hardglazen schuifwanden

2 foto’s 
Hardglazen schuif- en vouwdeuren in houten tuinkamer met puntdak Glazen schuifwand in houten overkapping met puntdak.

Hardglazen schuif- vouwwanden

3 foto’s 
tuinkamer glazen schuifwand Houthok met tuinkamer terras met Ter Huurne schuifwand tuinkamer glazen schuifwand

Hardglazen schuifwanden

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Geïsoleerde schuifpui laten plaatsen?

Graag een ontwerp maken voor een schuifpui met hoge isolatiewaarde? Of schuifpui isolatie aanschaffen? Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. We helpen u graag met persoonlijk en deskundig advies om een geschikte schuifpui te vinden die aan uw wensen voldoet.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken