• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Geïsoleerde schuifdeur op maat

We kunnen een geïsoleerde schuifdeur op maat realiseren op basis van uw wensen. Bij Ter Huurne B.V. beheren we namelijk het hele proces. Van ontwerpen en fabriceren tot leveren en monteren. Samen met u kunnen we een schuifdeur met hoge isolatiewaarde op maat ontwerpen en plaatsen. Zo voldoet de op maat gemaakte schuifdeur altijd aan uw wensen.

Bezoek onze showroom

In onze showroom, gevestigd in Haaksbergen, kunt u serres en tuinkamers met een geïsoleerde schuifdeur bekijken. Onze professionals geven u graag wat meer informatie. Met persoonlijk contact kunnen we uw wensen voor een schuifdeur in kaart brengen. Zo voldoet de geïsoleerde schuifdeur altijd aan uw wensen. Wacht dus niet langer en maak gemakkelijk een afspraak. We zien u graag in onze showroom!

Showroom afspraak maken

schuifsystemen inspiratie

3 foto’s 
Schuifpui vervangen Steellook schuifpui kozijn Schuifpui kozijn aluminium steellook

Steellook aluminium schuifpui

2 foto’s 

Steellook kozijnen met panelen

Steellook schuifpui loopdeur

Steellook schuifpui met loopdeur

10 foto’s 
Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer zadeldak schuifwand, dit is geen overkapping met golfplaten Tuinkamer_zadeldak Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Waarom een TH Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Grijze aluminium tuinkamer met zadeldak en schuifwand tussen twee muren. Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand

Tuinkamer met hardglazen schuifwanden

2 foto’s 
Hardglazen schuif- en vouwdeuren in houten tuinkamer met puntdak Glazen schuifwand in houten overkapping met puntdak.

Hardglazen schuif- vouwwanden

3 foto’s 
tuinkamer glazen schuifwand Houthok met tuinkamer terras met Ter Huurne schuifwand tuinkamer glazen schuifwand

Hardglazen schuifwanden

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Geïsoleerde schuifdeur kopen?

Bent u van plan om een geïsoleerde schuifdeur te kopen? Of wilt u graag eerst een oriëntatiegesprek over de vele mogelijkheden? Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken of vraag een gratis vrijblijvende offerte aan. Met deskundig advies en persoonlijke hulp helpen we u graag in de zoektocht naar de perfecte schuifdeur voor Serre of Tuinkamer.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken