• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Ultraglide (Hef-)schuifpui

Ter Huurne Serres & Glassystemen heeft zich de afgelopen 43 jaar ruimschoots bewezen in haar professionele en uitstekende service tegen concurrerende prijzen. Wij ontwikkelen en fabriceren alle kozijnen in onze eigen hightech fabriek. Dit gebeurt onder toezicht van ervaren ingenieurs, met behoud van het fraaie design met een uitstraling voor toepassing in de zakelijke en particuliere markt.

Offerte aanvragen

 

Witte serre met Ultraglide vouwwanden

Alles voor de onderbouw van uw serre kan naar persoonlijke voorkeuren worden aangepast.  Ter Huurne biedt een breed scala aan verschillende toepassingen onder uw serre. Of het nu een vouwwand, hef-schuifpui, schuifpui of deur- raamkozijn is wij zorgen er voor dat uw wensen werkelijkheid worden.

Over de ultraglide (hef-)schuifpui

Ons (hef-)schuifpui Ultraglide is een zeer geschikte onderbouw voor serres. Mede door de ranke profilering, maar toch hoge isolerende waarde zorgt het hef-schuifsysteem voor een open en transparant geheel. Het thermisch onderbroken drie kamer systeem waarborgt de isolerende werking van het kozijn. Een van de grote voordelen van de Ultraglide is dat het zowel in hef-schuifpui als in schuifpui verkrijgbaar is. Als schuifsysteem kunnen de vleugels tot maar liefst 250 kg per stuk. Voor het hef-schuifsysteem gaat het maximale vleugelgewicht tot maar liefst 400 kg per vleugel, door dit hoge maximale vleugelgewicht kunnen wij u altijd een passende op maat gemaakte oplossing bieden.

schuifsystemen inspiratie

3 foto’s 
Schuifpui vervangen Steellook schuifpui kozijn Schuifpui kozijn aluminium steellook

Steellook aluminium schuifpui

2 foto’s 

Steellook kozijnen met panelen

Steellook schuifpui loopdeur

Steellook schuifpui met loopdeur

10 foto’s 
Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer zadeldak schuifwand, dit is geen overkapping met golfplaten Tuinkamer_zadeldak Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Waarom een TH Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Grijze aluminium tuinkamer met zadeldak en schuifwand tussen twee muren. Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand

Tuinkamer met hardglazen schuifwanden

2 foto’s 
Hardglazen schuif- en vouwdeuren in houten tuinkamer met puntdak Glazen schuifwand in houten overkapping met puntdak.

Hardglazen schuif- vouwwanden

3 foto’s 
tuinkamer glazen schuifwand Houthok met tuinkamer terras met Ter Huurne schuifwand tuinkamer glazen schuifwand

Hardglazen schuifwanden

Meer (technische) informatie over deze hef-schuifpui Ultraglide? Klik hier.