Serre aanbouw

 

Serre aanbouwen, ook iets voor u? Jazeker! Natuurlijk bent u afhankelijk van de woning, maar er is meer mogelijk dan u denkt. Vergroot uw woongenot met een serre van Ter Huurne glastechniek & overkappingen. Op onze website stellen we ons graag aan u voor. Bezoek onze prachtige showroom in Haaksbergen en informeer eens wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Ter Huurne schuif & vouwwanden sluit naadloos aan op onze activiteiten binnen de aanbouw. Wij leveren onze klanten dus een compleet aanbod als het gaat om het aanbouwen van een serre. Wij ontwerpen, produceren en monteren de serres in eigen beheer, waardoor wij snel en tegen gunstige tarieven kunnen leveren. Vraag gerust om een geheel vrijblijvende offerte of kom langs en overtuig u zelf. U bent van harte welkom bij ons in Haaksbergen.

Omdat locaties, klanten en omstandigheden verschillen, presenteren wij u altijd een serre-oplossing op maat. Wij zijn de serrespecialist bij uitstek. U kunt eerst ideeën op doen in onze showroom waarna we samen met u brainstormen over welk ontwerp het beste bij u past. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van het aanbouwen van een serre? Een kleine greep uit onze modellen:

 

Wacht niet langer met uw aanbouw bij Ter Huurne in Haaksbergen. Wij zijn al meer dan dertig jaar het serre adres voor Twente en omstreken. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan nu contact met ons op. Bezoek meteen onze website en ga naar het contactformulier. Wij zullen uw vraag graag beantwoorden en staan voor u klaar met een deskundig advies, dit uiteraard onder het genot van een kopje koffie.

Lees meer »

Een aanbouw bij uw woning creëert extra woonruimte. Wilt u echter meer dan dat? Zoekt u extra woonruimte die baadt in rust en licht? En wilt u dat u tijdens alle seizoenen meer van uw tuin kunt genieten? Kies dan voor een serre aanbouw bij uw woning. U kunt het zo groot en luxe maken als u zelf wilt. Maar zelfs een kleine serre levert al een flink stuk extra woongenot op.

Ter Huurne Serres & Glassystemen is gevestigd in Haaksbergen en bestaat al meer dan 43 jaar. Naast andere werkzaamheden is het realiseren van een serre aanbouw onze primaire hoofdtaak. Wij gaan voor de aanbouw uit van uw wensen en behoeften, en van de mogelijkheden van uw woning. In tegenstelling tot sommige andere serrebouwers leveren wij echt maatwerk. U bent in geen enkel opzicht beperkt om de best mogelijke serre aan uw woning te realiseren.

Voor de serre aanbouw vormen uw wensen het uitgangspunt

Wij zijn geen bedrijf waar u slechts de keuze hebt uit een beperkt aantal mogelijkheden qua uiterlijk en afmetingen. De serre aanbouw die wij kunnen bouwen wordt geheel voor u op maat gemaakt. Uw serre stellen wij samen in onze eigen fabriek. De vakkundige medewerkers die daar werken beschikken over ruime kennis en ervaring en werken met hoogwaardige apparatuur.

Wij vinden het belangrijk om eerst uw wensen voor de serre aanbouw te inventariseren. Daarnaast willen wij graag uw woning in ogenschouw nemen. Bij verschillende typen woningen passen ook verschillende soorten serres. Bij een nieuwbouwwoning is een strakke, moderne serre het meest op zijn plaats. Een klassiek ogende serre past beter bij een oudere woning. Uiteraard vormen uw eigen wensen hierbij het uitgangspunt. De enige verdere beperking die u hebt is het beschikbare budget. Maar ook voor een bescheiden budget is een kleine serre al gauw te realiseren. Ook een kleinere serre aanbouw komt het woongenot zeker ten goede.

Onze keuze voor aluminium

Ter Huurne BV schept er trots in om serres te bouwen die de tand des tijds gedurende vele jaren kunnen doorstaan. Vandaar dat wij kiezen voor aluminiumprofielen in plaats van hout. Waar u bij hout last kunt krijgen van houtrot en afbladderende verf, kent aluminium deze nadelen niet. Uw serre aanbouw gaat vele jaren mee. Ook hebben onze aluminiumprofielen een zeer goede isolerende werking.

Wat de kleur betreft geldt er geen enkele beperking. Alle RAL-kleuren zijn mogelijk. De kleur wordt aangebracht door middel van een poedercoating. Deze coating is zo goed van kwaliteit dat hij aan de strenge eisen van het keurmerk qualicoat voldoet.

Het aanbrengen van de coating kost u overigens geen cent extra. Het coaten zit in de standaardprijs van uw serre aanbouw verwerkt.

Meerdere types glas en daken

Wat beglazing betreft is HR++ veiligheidsglas de standaardoptie voor uw aanbouw. Dit isoleert niet alleen goed, maar heeft ook sterke inbraakwerende eigenschappen. Overigens is alle beglazing ook mogelijk. U kunt denken aan zon- en warmtewerende beglazing, of zelfs extra goed isolerende triple beglazing.

Wat het dak betreft, hebt u keuze uit meerdere opties. Wij zullen u hierover deskundig adviseren. Het platte dak is beschikbaar in de door ons gehanteerde vorm Platdak Knik. Daarnaast kunt u kiezen voor het schuin oplopende zadeldak. Met een dakraam erbij zorgt u voor voldoende frisse lucht. Ten slotte kunnen wij het lessenaardak noemen. Deze daken kunnen geleverd worden met allerlei extra opties, zoals een spouwmuur op de erfafscheiding of een isolerende betonvloer. De bouwkundige werkzaamheden voor de serre aanbouw kunt u aan ons uitbesteden. Ook is het mogelijk dat u hier zelf bij assisteert. Als wij sneller klaar zijn, bespaart u op de kosten.

Meer informatie over de beglazing en de daktypes kunt u elders op onze site vinden.

Verschillende accessoires verkrijgbaar

Bij de serre aanbouw kunnen wij diverse accessoires leveren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om led- of halogeenspots in uw serre te plaatsen. De bedrading wordt netjes door de liggers heen verwerkt. Zo ziet u in het geheel niets van de aanwezige bedrading. Deze spots zijn leverbaar met afstandsbediening, inclusief dimfunctie.

Ook zonwering behoort tot de mogelijkheden. Daarbij raden wij aan om het doek aan de buitenkant van het glas te plaatsen. De warmte wordt zo buitengehouden. U hebt de keuze uit bijvoorbeeld effen of gestreepte doeken.

Neemt u gerust contact op

Wilt u meer informatie ontvangen over een serre aanbouw bij uw woning? U kunt vrijblijvend contact opnemen. Onze contactinformatie vindt u aan de rechterkant van onze site. Op de contactpagina vindt u tevens een contactformulier om in te vullen. Een medewerker van Ter Huurne BV neemt vervolgens op korte termijn contact met u op.

Wij verwelkomen u in onze showroom

Het is ook mogelijk om onze showroom in Haaksbergen te bezoeken. De koffie staat altijd voor u klaar. De openingstijden zijn te vinden in de rechterbalk op onze site.

Wij raden u wel aan om een afspraak te maken. Dit garandeert dat er een medewerker beschikbaar is, die ruim de tijd voor u neemt. U kunt voorbeelden van serres bekijken en onze medewerker vertelt u alles over de mogelijkheden. Daarbij wordt u van deskundig, vrijblijvend advies voorzien.

Ter Huurne Serres & Glassystemen is uw partner om de serre aanbouw te realiseren die aan al uw verwachtingen voldoet!

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: