Serre aanbouw

Een serre aanbouw is de ideale manier om redelijk eenvoudig meer woonruimte te creëren zonder verlies van daglicht. Met een serre van Ter Huurne bent u bovendien verzekerd van kwaliteit en maatwerk. Al onze serres worden namelijk geheel in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Zo kunt u het hele jaar door genieten van extra ruimte en hoge kwaliteit.

Offerte aanvragen

Zwarte serre aanbouw met aluminium kozijnen in steellook aan zijkant van woning

Genieten van meer daglicht met een serre aanbouw

Met een serre aanbouw profiteert u voortaan het hele jaar door van extra daglicht zonder verlies van wooncomfort. Een serre is namelijk een goed geïsoleerd systeem, waardoor u er het gehele jaar van kunt genieten. Ziet u zichzelf al zitten? Lekker de krant lezen met de deuren open op een mooie zomerdag of in de winter juist veilig beschut de regendruppels langs het raam zien vallen onder het geïsoleerde systeem van een serre?

Vergroot uw woongenot

Een serre vergroot niet alleen uw woongenot doordat u vanaf nu meer woonruimte hebt om in te leven, het maakt ook meer interieurkeuzes mogelijk. Waarom zou u niet uw serre inrichten als eetkamer? Of juist als studeerkamer? Een andere woningindeling is door middel van een serre namelijk opeens wél mogelijk!

Showroom afspraak maken

 

SerresInspiratie

Verschil serre uitbouw en aanbouw

U wilt uw woning uitbreiden en gaat online op zoek. Termen als serre, uitbouw en aanbouw vliegen u om de oren. Wat is precies het verschil tussen al deze opties? Allen gaan immers over het vergroten van de woonruimte. Om het niet moeilijker te maken dan het is: een serre is in zekere zin altijd een aanbouw of uitbouw, maar een aanbouw of uitbouw hoeft niet altijd een serre te zijn.

Het verschil tussen uitbouw en aanbouw

Officieel uit het verschil tussen een uitbouw en een aanbouw zich in de verschillende manier van bouwen. Een uitbouw is namelijk vaak het doorbreken van de gevel om het geheel groter te maken. Voorbeelden hiervan zijn een vergrote keuken aan de voorkant van de woning, waarbij de stenen muur verlegd wordt. Een aanbouw is daarentegen meer een losstaande ruimte die wordt vastgemaakt aan de huidige woning. De bestaande muren blijven in dit geval dus staan, zoals bijvoorbeeld de aanbouw van een bijkeuken. Het verschil tussen een uitbouw of aanbouw en een serre zit hem vervolgens weer in het feit dat een serre altijd voor het grootste gedeelte uit glas bestaat. Bij een uitbouw of aanbouw hoeft dat niet per se zo te zijn.

Offerte aanvragen

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Offerte aanvragen

Serre aanbouw van Ter Huurne

Wilt u uw woonruimte uitbreiden met een serre aanbouw? Kies dan voor een serre van Ter Huurne. Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat het gehele proces – van ontwerp en productie tot oplevering – vakkundig voor u te regelen. En omdat elke serre voor ons maatwerk is, bent u verzekerd van hoge kwaliteit, aandacht en oog voor detail.

Hoge kwaliteit materialen

Al onze serres worden standaard voorzien van HR++ inbraakwerend veiligheidsglas en profielen van hoogwaardig aluminium. Aluminium is een sterk en duurzaam materiaal, dat weinig onderhoud vereist. Daarnaast is het bijna geheel recyclebaar. Al onze aluminium profielen zijn voorzien van een poedercoating. De kleur van die poedercoating kunt u overigens zelf bepalen. U hebt de keuze uit de verschillende RAL-kleuren. Een bi-colour toepassing is ook mogelijk, bijvoorbeeld wanneer u binnen een andere kleur wilt dan buiten. Zo bestaat uw serre niet alleen uit kwalitatief hoogwaardig materiaal, maar kunt u de serre geheel naar eigen smaak samenstellen. Gaat u bijvoorbeeld voor klassiek wit? Of kiest u liever voor de industriële uitstraling van een donkere coating?

Serre aanbouw accessoires

Er bestaan verschillende accessoires waarmee u uw serre geheel naar eigen smaak kunt inrichten. Accessoires zoals een ventilatierooster, hoogwaardige zonwering en led spots verlichtingssystemen, kunnen ook door Ter Huurne geleverd worden.

Accessoires voor serres

Spot in constructie van serre of tuinkamer

Verlichting

Meer Informatie
Serre zonwering

Zonwering

Meer Informatie

Maatwerk

Iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre. Daarom is elke serre voor ons maatwerk. Bijna elke serre aanbouw kan overigens gewoon vergunningsvrij geplaatst worden, zeker wanneer deze zich aan de achterkant van de woning bevindt. En mocht er toch een vergunning nodig zijn, dan ondersteunen onze adviseurs u daar graag bij.

Garantie

Door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium, een duurzaam materiaal dat nauwelijks wordt aangetast door invloeden van buitenaf, bent u verzekerd van een serre met een lange levensduur. Daarnaast krijgt u bij Ter Huurne altijd standaard 10 jaar garantie op de montage van uw serre.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Naar boven