Serre veranda

Als u op uw veranda lekker beschut wilt zitten tegen wind, regen en felle zon, kies dan voor een serre op uw veranda. Door de overkapping zit u lekker droog. Laat u vervolgens naast een glazen dak ook glazen wanden plaatsen, dan zit u ook beschut tegen de wind. Ten slotte kan zonwering ervoor zorgen dat u geen last hebt van de brandende zon of overmatige hitte.

Een serre op uw veranda kunt u realiseren door de dienstverlening van Ter Huurne Serres & Glassystemen in te schakelen. Wij hebben al vele serres op veranda’s volgens de wensen van onze klanten ontworpen, gefabriceerd en geplaatst.
Vraag een vrijblijvende offerte aan

serre veranda

Een hoogwaardige serre op uw veranda met een zeer lange levensduur

Ter Huurne BV kiest voor kwaliteitsproducten met een lange levensduur. Zo kiezen wij bijvoorbeeld voor aluminium profielen voor uw serre. Dit materiaal kent niet de nadelen van hout, zoals houtrot en afbladderende verf. Aluminium is zeer slijtvast en isoleert goed. Wij brengen de door u gewenste kleur op het aluminium aan door middel van een poedercoating. Deze coating blijft door de jaren heen zeer goed zitten en gaat niet loslaten.

Uitstekend isolerend veiligheidsglas

Voor de serre op uw veranda kiezen wij voor HR++ veiligheidsglas met goede isolerende eigenschappen. De kou wordt goed buitengehouden. Eventueel kunt u door ons nog verwarming laten aanleggen in uw serre. Dit zorgt ervoor dat u zo behaaglijk mogelijk op uw veranda kunt verblijven.

Het dak van uw serre is overigens mandragend. Dit zorgt ervoor dat reiniging van het dak zeer gemakkelijk gaat. Zo kunt u altijd over perfect schoon glas beschikken.

Zonwering en verlichting

Zoekt u zo veel mogelijk beschutting tegen fel zonlicht? En wilt u dat het niet te warm wordt in de serre op uw veranda? Laat dan zonwering boven het glas plaatsen door Ter Huurne BV. U kunt de zonwering naar believen openen en sluiten, afhankelijk van hoe fel de zon schijnt.

Ook verlichting behoort tot de mogelijkheden, De bedrading wordt geheel weggewerkt. Met voldoende licht kunt u ’s avonds zelfs een boek lezen in uw serre.

Neem contact op voor meer informatie

Hebt u na het lezen van onze website nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij verschaffen u graag vrijblijvende informatie over onze dienstverlening. Of maakt u een afspraak om onze showroom in Haaksbergen te bezoeken. Ons personeel staat voor u klaar!

Ter Huurne BV is uw partner voor het realiseren van een fraaie en handige serre op uw veranda! Voeg uzelf bij ons groeiende bestand van tevreden klanten en laat ook op uw veranda een fraaie en praktische serre plaatsen.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

SerresInspiratie

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Naar boven