Serrebouw

 

Serrebouw bij Ter Huurne glastechniek & overkappingen heeft alles in huis op het gebied van serres. Wij mogen ons dan ook met recht de serrebouwer van het oosten noemen. Ontdek ook de voordelen van zo’n permanente uitbreiding van uw woning. Een extra stuk woongenot dat ook voor u is weggelegd. U vindt het bij Ter Huurne in Haaksbergen. Op onze overzichtelijke website presenteren wij u graag alle mogelijkheden.

Meer foto’s van serrebouwwerken bekijken? Klik hier.

Onze uitgekiende werkwijze laat niets aan het toeval over. De werkzaamheden worden optimaal op elkaar afgestemd. Wij verzorgen alle berekeningen en tekeningen voor u en indien gewenst ook de vergunningaanvraag. Na een gedegen voorbereiding gaan onze deskundige monteurs de serre bij u bouwen.

Een Zadeldak serre, een serre type Lessenaardak of Platdak knik, wat u ook zoekt, Ter Huurne is de serre bouwer bij uitstek. Wist u dat onze aluminium profielen verkrijgbaar zijn in alle RAL kleuren zonder meerprijzen? Ook verkrijgbaar bij ons zijn profielen met poederlak met een metallic structuur van de allerhoogste kwaliteit. Maar er zijn meer voordelen.

  • Uitstekende thermische en akoestische isolatie
  • 10 jaar garantie op profiel en montage
  • Gelaagd HR++ isolatieglas

 

Als gerenommeerd serrespecialist profiteert u mee van onze ervaring. Wij kunnen u geheel zelfstandig een voorstel doen, of gaan aan de slag met uw eigen ideeën. Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wilt u zo’n fraaie serre bestellen? Neem dan nu contact [5] op met Ter Huurne serrebouw. Wij staan voor u klaar.

Lees meer »

Wilt u een uitbouw aan uw huis laten bouwen, overweeg dan eens om een serre te laten bouwen. Een serre is niet zomaar een uitbouw; u creëert een oase van ruimte en daglicht. Daarnaast stelt dit u in staat om vanuit uw woning meer van uw tuin te genieten. Voor serrebouw kunt u terecht bij Ter Huurne Serres & Glassystemen. Wij zijn een bedrijf dat gevestigd is in Haaksbergen en al over meer dan 43 jaar ervaring beschikt. Als ervaren en vakbekwaam serrebouwer realiseren wij al uw wensen. U kunt beschikken over een serre die perfect aansluit op uw woning en bij uw behoeften.

Serrebouw door Ter Huurne BV, de serrespecialist

Ter Huurne BV realiseert een breed scala aan bouwwerken. U kunt denken aan tuinkamers, terrasoverkappingen, balkonbestrating, lichtstraten en carports. Waar wij echter het meest voor worden gevraagd is om een serre te maken die geheel voldoet aan de wensen van de klant in kwestie. Wij werken niet met standaardoplossingen en onderdelen in vaste maten. In plaats daarvan leveren wij op de klant toegesneden maatwerk. Uw wensen staan centraal, waarbij wij u deskundig adviseren over de meest optimale oplossing voor uw woning.

Een kleine of grote serre aan huis laten bouwen

Iedere woning is anders, en daarnaast heeft iedereen verschillende wensen. De een wil een grote serre laten maken en heeft daar ook de ruimte en het budget voor. Hebt u echter minder ruimte, dan maken wij als ervaren serrebouwer een kleine serre voor u. Wij halen zo veel mogelijk uit de beschikbare ruimte die u hebt. U zult verbaasd staan over hoeveel er ook met een beperkte ruimte of een kleiner budget mogelijk is. Een mini serre kan soms al een groot verschil maken.

Een mini serre is bijvoorbeeld ook realiseerbaar voor een ruim balkon, zoals een dakterras. In andere gevallen kunt u bij een balkon kiezen voor balkonbeglazing. U zit dan altijd uit de wind en kunt toch profiteren van het daglicht.

Serrebouw begint met het inventariseren van uw wensen

Als serrebouwer gaan wij niet lukraak te werk, door zomaar een serre voor u te maken. Wij vinden het belangrijk dat de serre aansluit op uw woning en uw persoonlijke wensen en behoeften. Bij het ene huis staat een strakke, moderne serre met een lessenaarsdak het mooist. Bij een meer klassieke woning is het wellicht mooier om te kiezen voor een klassieke serre. Eventueel kunnen wij zelfs een serre in Victoriaanse stijl aan uw huis bouwen. Dit alles is natuurlijk ook afhankelijk van wat u zelf mooi vindt.

Tijdens het inventarisatieproces staan wij u bij met raad en advies. Uw wensen vormen het uitgangspunt, waarbij wij u deskundig adviseren over de mogelijkheden. Samen ontwerpen wij een serre voor u waarbij het maximaal haalbare wordt gerealiseerd, binnen de beschikbare ruimte en het budget dat u ter beschikking hebt.

Ter Huurne BV kiest voor hoogwaardig aluminium

Het materiaal waar Ter Huurne BV bij serrebouw voor kiest is hoogwaardig aluminium. Wij gebruiken uitstekend isolerende aluminium profielen die zeer lang meegaan. Slijtage treedt veel minder snel op dan bij het gebruik van hout. Bij hout kunt u immers last krijgen van houtrot en afbladderende verf.

Bij serrebouw van aluminium denkt u wellicht dat u beperkt bent qua kleur. Dit is echter niet het geval. U zit zeker niet vast aan een metaalkleur of een beperkt aantal standaardkleuren. Wij brengen een zogenoemde poedercoating voor u aan op het aluminium. U hebt daarbij de keuze uit het volledige spectrum aan RAL-kleuren. De aangebrachte poedercoating is van een dermate hoge kwaliteit dat deze aan de strenge eisen van het qualicoat keurmerk voldoet.

Nog mooier is het om te weten dat u niets extra betaalt voor de poedercoating. Het coaten van het aluminium is verwerkt in de standaardprijs van uw serre.

Beglazing van topkwaliteit

De profielen zijn één ding, u wilt natuurlijk ook weten hoe het zit met het in de serre verwerkte glas. U hebt hierin meerdere mogelijkheden. De standaardoptie die wij bij serrebouw hanteren is goed isolerend HR++ dubbelglas. Deze veiligheidsbeglazing beschikt over inbraakwerende eigenschappen.

Het is echter ook mogelijk om voor andere beglazing te kiezen. Zo bieden wij zon- en warmtewerende beglazing in diverse gradaties aan. Bij felle zon zal het daglicht u niet verblinden en blijft het in de serre zo koel mogelijk.

Triple beglazing behoort ook tot de mogelijkheden. De beglazing bestaat daarbij uit maar liefst drie lagen glas. Dit zorgt voor de best mogelijke isolatie. De aanschafkosten verdienen zichzelf op termijn terug, doordat u op stookkosten bespaart. De warmte in uw woning ontsnapt minder snel door de beglazing heen.

Meerdere daktypes om uit te kiezen

Bij serrebouw door Ter Huurne BV hebt u ook volop keuze op het gebied van het type dak. Zo bieden wij een plat dak aan, in een variant die wij Platdak Knik noemen. Hoe dit eruit ziet, kunt u op onze site bekijken op de pagina Serre types. Een Platdak Knik wordt tijdens de serrebouw tegen de bestaande bebouwing gebouwd. Een voorwaarde hiervoor is een hoge aansluiting van ca. 2.800 mm.

Het zadeldak loopt schuin op, waarbij het aantal graden van de hoek kan verschillen. Een zadeldak geeft rondom licht in de serre. In sommige gevallen is het voor de ventilatie verstandig om een dakraam in het zadeldak te laten plaatsen. U kunt dit dakraam dan openen voor frisse lucht.

Het lessenaardak, ten slotte, leent zich perfect tussen twee uitbouwen. Als de achtergevel geheel doorgebroken wordt, krijgt u een aanzienlijk grotere woonruimte. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een aparte ruimte. Wordt de serre tegen de erfafscheiding gebruikt, dan kunnen wij tijdens de serrebouw een spouwmuur op de erfafscheiding bouwen. Dit zorgt voor een stuk privacy als u in uw serre verblijft.

Bij serrebouw hebben wij de fabricage in eigen beheer

Ter Huurne BV heeft de fabricage van uw serre in eigen beheer. Dat deel van de serrebouw doen wij in onze eigen fabriek. Daarbij worden de met u afgesproken specificaties tot in detail gevolgd.

Deze werkwijze maakt het mogelijk dat al uw wensen, hoe bijzonder ook, gerealiseerd kunnen worden. Ons personeel is niet beperkt tot standaardmaten en –procedures. Onze ervaren medewerkers beschikken over kennis, ervaring en apparatuur om werkelijk maatwerk te kunnen leveren. Dat maakt ons tot de partner op het gebied van serrebouw die de ideale serre kan leveren, waar u altijd al van had gedroomd.

Een totale oplossing voor alle bouwkundige werkzaamheden

Zoekt u qua serrebouw een oplossing van A tot Z, waarbij alles u uit handen wordt genomen? De medewerkers van Ter Huurne BV hebben volop ervaring en kennis in huis. Dit stelt hen in staat om alle bouwkundige werkzaamheden zelf uit te kunnen voeren. Met grote vakbekwaamheid realiseren zij de serrebouw van begin tot einde. Het resultaat zal aan al uw verwachtingen voldoen en deze wellicht zelfs overtreffen.

Wilt u echter zelf bepaalde bouwkundige werkzaamheden uitvoeren? U kunt zelf alvast doen wat u kunt, of u kunt assisteren bij de werkzaamheden. Dit bespaart tijd en u bespaart daarmee tevens op de kosten. Het is helemaal aan u in hoeverre u betrokken wilt zijn bij de serrebouw.

Of u nu zelf meehelpt of niet, aan het eind staat er een prachtige serre, waar u vele jaren volop plezier aan kunt beleven.

Onze showroom staat voor u open

Op onze website vindt u meer informatie over serres en serrebouw door Ter Huurne BV. U vindt hier ook volop foto’s van door ons gerealiseerde serres.

Toch kunnen wij ons voorstellen dat u liever persoonlijk het gesprek met ons aangaat. U kunt dan ervaren hoe wij uw wensen kunnen realiseren. Onze showroom in Haaksbergen staat altijd voor u open. De openingstijden vindt u aan de rechterkant van onze site. De koffie staat voor u klaar. Onze medewerkers leiden u door het brede scala aan mogelijkheden die wij u aanbieden. Zij staan klaar om uw wensen te bespreken en u van deskundig advies te voorzien. Naar aanleiding van dit gesprek en de bij ons te bewonderen serres kunt u bepalen of u voldoende vertrouwen in ons hebt om de serrebouw aan ons over te laten.

Neem gerust contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten of een afspraak maken om onze showroom te bekijken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen met 053 – 750 00 98, een mail te sturen naar info@terhuurnebv.nl of het contactformulier op onze site in te vullen.

Zoekt u de ideale oplossing om meer woonruimte en een oase van licht en rust te realiseren? Ter Huurne Serres & Glassystemen is dé expert op het gebied van serrebouw. Al uw wensen worden werkelijkheid gemaakt door middel van een prachtige en duurzame serre bij uw woning. Wij horen graag van u en zijn u graag van dienst!

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: