Serrebouw

Ter Huurne is al zo’n vijftig jaar dé serrebouwer van het oosten. Maar niet alleen in de buurt van onze thuisbasis Haaksbergen zijn wij actief, door heel Nederland voorzien we onze klanten van hoge kwaliteit serres en topservice.

Offerte aanvragen

Serrebouw, kosten serre. serre aanbouw kosten

Serrebouw bij Ter Huurne: volledig in eigen beheer

Al jarenlang heeft Ter Huurne het gehele traject van advies tot nazorg van serres volledig in eigen beheer. Zo helpen wij u niet alleen graag met het advies en ontwerp van een serre, we nemen ook de verantwoordelijkheid voor de productie en de montage. Zo bent u verzekerd van een hoge kwaliteit serre.

Hoogwaardige kwaliteit serres

Alle serres van Ter Huurne worden gemaakt van hoogwaardig materiaal. Zo zijn onze serres standaard voorzien van HR++ inbraakwerend veiligheidsglas. Dat is niet alleen qua isolatie de beste keuze, het zorgt ook voor extra veiligheid.

Showroom afspraak maken

Onze werkwijze bij serrebouw

Ter Huurne heeft het gehele traject van serres in eigen beheer: van ontwerp tot montage. Zo bent u verzekerd van kwaliteit én maatwerk.

Advies

Wanneer u voor het eerst onze showroom binnenstapt, heeft u misschien al een idee van hoe uw droomserre eruit zou moeten zien. Maar ook als u nog geen plaatje voor u ziet, kunt u in onze showroom volop inspiratie opdoen. Onze ervaren adviseurs bespreken vervolgens samen met u uw wensen en komen daarna bij u thuis alle afmetingen exact opmeten.

Offerte aanvragen

Ontwerp

Aan de hand van uw wensen en de afmetingen van uw woning stellen we een 3D-ontwerp samen. In dat 3D-ontwerp wordt niet alleen rekening gehouden met een sfeervolle uitstraling, kwaliteit en isolatie zijn voor ons minstens zo belangrijk. Een serre is namelijk altijd maatwerk.

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

SerresInspiratie

Geniet van meer woonruimte en daglicht

Na plaatsing van de serre en afwerking door de aannemer, kunt u zorgeloos genieten van meer woonruimte en daglicht in uw woning. En om extra zorgeloos te kunnen genieten, heeft u bij Ter Huurne altijd recht op standaard 10 jaar garantie. Niet gek dus, dat onze klanten ons beoordelen met een 9,4!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Naar boven