Serres

4 seizoenen genieten van het buitenleven is mogelijk met de Aluminium Serres van Ter Huurne BV!


Serre zadeldak

Met een Aluminium Serre van Ter Huurne kiest u voor Nederlandse Kwaliteit en Duurzaamheid voor een goede prijs. Ter Huurne heeft alles in eigen beheer, van ontwerp tot en met het sleutel klaar opleveren van uw aluminium serre. De serres worden in onze eigen fabriek gemaakt waardoor niets onmogelijk is! Elk huis is anders en iedere serre moet aan uw wensen voldoen en goed bij het huis passen. Hier willen onze deskundige adviseurs u graag vrijblijvend in adviseren. De aluminium profielen worden voorzien van een Ral kleur naar wens en de poedercoating wordt aangebracht volgens de strenge eisen van qualicoat.

 

 

Serre lessenaardak

De Aluminium Serres van Ter Huurne worden standaard voorzien van HR++ veiligheidsbeglazing. Wij kunnen u diverse alternatieven aanbieden:

– Zon- en warmtewerende beglazing in verschillende gradaties

– Tripple beglazing met een zeer hoge isolatie eis van Ug-waarde van 0,7 W/m²K.

Op de pagina “serre voorbeelden” laten we u een aantal opgeleverde projecten zien, zodat u een indruk kunt krijgen over onze mogelijkheden.

 

 

Serre Lessenaardak

Mocht u vragen en/of adviezen nodig hebben over een Aluminium Serre dan kunt u 6 dagen per week contact opnemen met de afdeling verkoop of bij ons langs komen in de showroom. Indien u besluit naar de showroom te komen is het raadzaam dat u een foto van de bestaande situatie meeneemt. Dan kunnen wij u direct de beste oplossing en aanbieding doen.

 

 

 

 

 

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: