• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Serre overkapping

Een serre overkapping, ook wel terrasoverkapping genoemd, is een manier om beschut op uw terras te zitten. Beschermd tegen de regen en de wind kunt u lekker in uw tuin verblijven. Dit geeft u het hele jaar door meer tuingenot, ook als het weer minder goed is.

Offerte aanvragen

Serre overkapping patio dakraam

Ter Huurne Serres & Glassystemen bouwt onder meer serres en tuinkamers. Ook het aanleggen van een overkapping voor het terras in uw tuin kunnen wij voor u verzorgen. Daarbij leveren wij echt maatwerk. U zit dus niet vast aan standaardafmetingen of bepaalde vormgeving, maar hebt alle keuze.

Langer plezier in uw tuin met een serre overkapping

Met een terrasoverkapping krijgt u een overdekt terras. U zit dan droog als het regent. Dit is ideaal voor wanneer de temperatuur nog goed is, maar er regen uit de lucht komt. Ook kan een overkapping beschermen tegen de zon. Wij kunnen namelijk zonwering op het dak van de overkapping plaatsen. Deze kunt u naar believen openen en sluiten.

Zowel bij felle zon als bij regen biedt een serre overkapping dus mogelijkheden om lekker in uw tuin te verblijven. Bij koud weer is het zelfs mogelijk om terrasverwarming te laten plaatsen. Ook dit kan Ter Huurne BV voor u verzorgen.

Terrasoverkappingen inspiratie

6 foto’s 
Terrasoverkapping Terrasoverkapping Overkapping zonnescherm Overkapping terras Overkapping terras Serre vervangen

Terrasoverkapping zonwering

Steellook schuifpui loopdeur

Steellook schuifpui met loopdeur

2 foto’s 
Serre terrasoverkapping Serre met daarnaast een terrasoverkapping met lessenaarsdak

Serre met overkapping

10 foto’s 
Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer zadeldak schuifwand, dit is geen overkapping met golfplaten Tuinkamer_zadeldak Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Waarom een TH Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Grijze aluminium tuinkamer met zadeldak en schuifwand tussen twee muren. Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand

Tuinkamer met hardglazen schuifwanden

5 foto’s 
Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak

Terrasoverkapping geïntegreerd in dak

5 foto’s 
Terrasoverkapping patio, tuin serre Terrasoverkapping patio Serre overkapping patio dakraam Terrasoverkapping patio dakraam Terrasoverkapping patio dakraam

Terrasoverkapping patio

2 foto’s 
Terrasoverkapping maatwerk Zwarte terrasoverkapping aluminium maatwerk met glazen dak in de achtertuin

Terrasoverkapping met verlengde

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Aluminium profielen en veiligheidsglas

Op het gebied van vormgeving en afmetingen hebt u bij Ter Huurne BV alle keuze. Geheel op maat maken wij voor u de serre overkapping die aansluit op uw wensen. Als materiaal voor de profielen kiezen wij voor stevig aluminium. Hierop wordt een poedercoating aangebracht in de door u gewenste kleur.

De beglazing is van helder gelaagd veiligheidsglas. Het dak van de overkapping is mandragend. Dat betekent dat u gerust het dak op kunt om het schoon te maken.

Wilt u verlichting laten aanbrengen in uw serre overkapping, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Zo kunt u ’s avonds onder sfeervolle verlichting in uw tuin verblijven. Met de juiste verlichting is het zelfs mogelijk om ’s avonds een boek te lezen.

Meer informatie? Neem contact op of bezoek onze showroom

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een overkapping boven uw terras? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij verschaffen u graag vrijblijvende informatie.

Het is ook mogelijk om onze showroom te bezoeken. Als u een afspraak maakt, zorgen wij dat een medewerker ruimschoots tijd voor u heeft. U ontvangt advies op maat en ziet voorbeelden van wat wij voor u kunnen realiseren. Geniet meer van uw tuin, dankzij een serre overkapping van Ter Huurne BV!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken