• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Serre overkapping

Uw leefruimte vergroten en meer van uw woning genieten? Het hele jaar door genieten, ook met slecht weer?

Dat kan met een serre overkapping van Ter Huurne BV.

  • Gegarandeerd hoge kwaliteit
  • Maatwerkoplossingen
  • Tientallen jaren ervaring
  • Deskundig advies

Wij bieden u een ruim assortiment aan maatwerk serre overkappingen en terrasoverkappingen. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige producten en bieden u een zorgeloze ervaring.

Offerte aanvragen

Serre met daarnaast een terrasoverkapping met lessenaarsdak

Ter Huurne Serres & Glassystemen bouwt onder meer serres en tuinkamers. Ook voor het aanleggen van een overkapping voor uw terras of buitenruimte bent u bij ons op het juiste adres. Daarbij leveren wij echt maatwerk. U zit dus niet vast aan standaardafmetingen of bepaalde vormgeving, maar hebt alle keuze.

Terrasoverkapping

Geniet het hele jaar door van uw buitenruimte

Met een terrasoverkapping krijgt u een overdekt terras. U zit dan droog als het regent. Dit is ideaal voor wanneer de temperatuur nog goed is, maar er regen uit de lucht komt. Ook kan een overkapping beschermen tegen de zon. Wij kunnen namelijk zonwering op het dak van de overkapping plaatsen. Deze kunt u naar believen openen en sluiten.

Zowel bij felle zon als bij regen biedt een serre overkapping de mogelijkheid om van uw buitenruimte te genieten. Bij koud weer is het zelfs mogelijk om terrasverwarming te laten plaatsen. Ook dit kan Ter Huurne BV voor u verzorgen.

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Aluminium profielen en veiligheidsglas

Op het gebied van vormgeving en afmetingen hebt u bij Ter Huurne BV alle keuze. Geheel op maat maken wij voor u de serre overkapping die aansluit op uw wensen. Als materiaal voor de profielen kiezen wij voor stevig aluminium. Hierop wordt een poedercoating aangebracht in de door u gewenste kleur.

De beglazing is van helder gelaagd veiligheidsglas. Het dak van de overkapping is mandragend. Dat betekent dat u gerust het dak op kunt om het schoon te maken.

Wilt u verlichting laten aanbrengen in uw serre overkapping? Dat is ook mogelijk. Hierdoor kunt u ’s avonds genieten van sfeervolle verlichting in uw buitenruimte. Met de juiste verlichting wordt zelfs ’s avonds lezen onder uw overkapping een plezier.

Meer informatie? Neem contact op of bezoek onze showroom

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een overkapping boven uw terras? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij verschaffen u graag vrijblijvende informatie.

Het is ook mogelijk om onze showroom te bezoeken. Als u een afspraak maakt, zorgen wij dat een medewerker ruimschoots tijd voor u heeft. U ontvangt advies op maat en ziet voorbeelden van wat wij voor u kunnen realiseren. Geniet van de natuur en buitenruimte, dankzij een serre overkapping van Ter Huurne BV!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens
De Greune 18
7483 PH Haaksbergen
Onze showroom bezoeken?
Dat kan alleen op afspraak.
Bel ons op 053 57 26 145 om een afspraak te maken.

Veel gestelde vragen over Serre overkapping

Bij Ter Huurne bieden we gegarandeerd hoge kwaliteit en maatwerkoplossingen, ondersteund door tientallen jaren ervaring en deskundig advies. Onze serre overkappingen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg, wat zorgt voor een zorgeloze ervaring en een product dat perfect aansluit op uw wensen.

Een serre overkapping van Ter Huurne biedt u de mogelijkheid om het hele jaar door van uw buitenruimte te genieten, ongeacht het weer. U zit droog bij regen, en de overkapping kan worden voorzien van zonwering en terrasverwarming voor extra comfort. Daarnaast zorgen onze op maat gemaakte oplossingen ervoor dat de overkapping perfect past bij de stijl van uw woning.

Ter Huurne gebruikt hoogwaardige aluminium profielen met een poedercoating in de door u gewenste kleur en helder gelaagd veiligheidsglas voor de beglazing. Deze materialen zijn duurzaam en onderhoudsarm, wat zorgt voor een lange levensduur en een nette afwerking.

De plaatsing van een terrasoverkapping is afhankelijk van de specificaties en het ontwerp, maar doorgaans kan het hele proces van ontwerp tot installatie enkele weken duren.

Ja, het is mogelijk om verlichting te laten aanbrengen in uw serre overkapping. Dit zorgt voor sfeervolle verlichting in uw buitenruimte, waardoor u zelfs ’s avonds kunt genieten van uw overkapping en bijvoorbeeld kunt lezen onder het licht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ter Huurne via het contactformulier op de website of een bezoek brengen aan onze showroom. Maak een afspraak zodat een medewerker ruimschoots de tijd voor u heeft om u advies op maat te geven en voorbeelden te tonen van onze producten.

 

Terrasoverkappingen inspiratie

6 foto’s 
Terrasoverkapping Terrasoverkapping Overkapping zonnescherm Overkapping terras Overkapping terras Serre vervangen

Terrasoverkapping zonwering

Steellook schuifpui loopdeur

Steellook schuifpui met loopdeur

2 foto’s 
Serre terrasoverkapping Serre met daarnaast een terrasoverkapping met lessenaarsdak

Serre met overkapping

10 foto’s 
Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer zadeldak schuifwand, dit is geen overkapping met golfplaten Tuinkamer_zadeldak Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Waarom een TH Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Grijze aluminium tuinkamer met zadeldak en schuifwand tussen twee muren. Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand

Tuinkamer met hardglazen schuifwanden

5 foto’s 
Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak Terrasoverkapping geïntegreerd in dak

Terrasoverkapping geïntegreerd in dak

4 foto’s 
Terrasoverkapping patio, tuin serre Terrasoverkapping patio Terrasoverkapping patio dakraam Terrasoverkapping patio dakraam

Terrasoverkapping patio

2 foto’s 
Terrasoverkapping maatwerk Zwarte terrasoverkapping aluminium maatwerk met glazen dak in de achtertuin

Terrasoverkapping met verlengde