• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Serre prijzen

Wilt u een serre laten bouwen, aan wat voor prijzen moet u voor uw serre dan denken? Wat zijn ongeveer de kosten voor de glazen aanbouw die u wilt laten realiseren?

Offerte aanvragen

Groene serre met lessenaars dak in achtertuin.

Het is moeilijk om hier zomaar een eenduidig antwoord op te geven. Bij een serre hangt de prijs af van de grootte van de serre, het gebruikte materiaal en zo nog een aantal zaken. Wilt u de prijs laten berekenen van een serre die u kunt kopen bij Ter Huurne Serres & Glassystemen? Wij kunnen voor u een vrijblijvende offerte opstellen. Om de prijs van uw serre te berekenen moeten wij eerst uw wensen duidelijk hebben.

Wij geven u inzicht in de prijzen van uw serre

Als u contact met ons opneemt, gaan wij met u het gesprek aan. Van tevoren is het moeilijk om te zeggen wat de prijs van uw serre zal zijn. Hiervoor moeten wij eerst uw wensen helder voor ogen krijgen. Wat zijn de afmetingen van de door u gewenste serre? Voor welk type beglazing kiest u? Wilt u verlichting en/of zonwering laten aanbrengen?

Als wij deze zaken duidelijk hebben gekregen, kunnen wij de prijs berekenen en u een offerte toesturen. Deze offerte is overigens geheel vrijblijvend. Op die manier bent u goed geïnformeerd voor u een serre gaat kopen. U weet dan waar u op het gebied van de kosten aan toe bent.

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen op onze site

Om de prijzen van een serre te weten te komen, kunt u een offerte aanvragen op onze site. Het is echter wel lastig om alleen uit een tekstbeschrijving een definitieve prijs te berekenen. Wij gaan dus liever persoonlijk het gesprek aan, voordat we u de definitieve offerte overhandigen.

Neemt u dus gerust contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ook is het mogelijk om onze showroom te bezoeken. U ziet daar voorbeelden van serres met bijbehorende prijzen. Onze medewerkers nemen uitgebreid de tijd voor u, om u in te lichten en te adviseren. Het is wel aan te raden om een afspraak te maken. Zo kan er gegarandeerd worden dat onze medewerkers ruimschoots de tijd voor u hebben.

Neemt u gerust contact op

De prijzen van een serre kunnen afhankelijk van uw wensen verschillen. Door middel van persoonlijk contact kunnen wij u echter een helder inzicht verschaffen in de kosten van uw glazen aanbouw. Wij horen graag hoe we u kunnen helpen!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken