• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Serre op dakterras

Als u beschut tegen de regen en de wind wilt verblijven op uw dakterras, overweegt u dan eens een serre op uw dakterras. Een dakterras bij uw woning is op zich prettig. Maar het kan er soms flink waaien. Daarnaast hebt u geen beschutting tegen de regen. Laat u daar echter een serre plaatsen, dan lost dit beide problemen op. U kunt dan gedurende elk seizoen op uw dakterras verblijven.

Een serre op uw dakterras wordt u aangeboden door Ter Huurne Serres & Glassystemen. Geheel volgens uw wensen ontwerpen en plaatsen wij een serre voor u op maat.

Offerte aanvragen

Zwarte dakterras serre met lessenaars dak boven op woning

Met een serre op uw dakterras kunt u vaker buiten verblijven

Ter Huurne BV wordt vaak ingeschakeld voor het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van serres in tuinen. Maar serres op dakterrassen vormen voor ons ook geen enkel probleem. Ook daarin beschikken wij over ruime ervaring en leveren wij echt maatwerk.

De serre op uw dakterras wordt gemaakt van hoogwaardige aluminium profielen. U kunt elke gewenste kleur door middel van een poedercoating laten aanbrengen. De kosten hiervoor zitten bij de prijs inbegrepen.

Wij leveren serres op dakterrassen met hoogwaardig veiligheidsglas. Het is ook mogelijk om zonwering aan te laten brengen. Dan bent u op uw dakterras beschut tegen de felle zon en de warmte.

Onze showroom staat voor u open

U kunt gerust contact met ons opnemen als u nog vragen hebt. Ook kunt u voorbeelden van dakterras serres bekijken in onze showroom in Haaksbergen. Als u een afspraak maakt, zorgen wij dat een specialist van Ter Huurne BV voor u beschikbaar is. U ontvangt dan vrijblijvende informatie en deskundig advies op maat.

Een serre op uw dakterras, geheel volgens uw wensen gebouwd, realiseert u door Ter Huurne BV in te schakelen!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Serres inspiratie

4 foto’s 
Serre openslaande deuren Serre openslaande deuren Serre zonwering 1 Serre zonwering 1

Serre met stolpdeuren en zonwering

4 foto’s 
Serre restaurant Serre vouwwand Serre vouwwand Serre Terschelling binnenaanzicht

Serre Vouwwand restaurant

6 foto’s 
Serre schuifpui mat zwart Serre schuifpui Serre schuifpui Serre Zwolle buitenaanzicht Serre schuifpui Serre Zwolle buitenaanzicht

Serre mat zwart met 3delige schuifpui

8 foto’s 
Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Een serre in Vriezeveen laten aanbouwen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen donker

Serre 3-delige schuifwand

7 foto’s 
Serre op het dak Serre duurzaam vervangen serre duurzaam vervangen Serre dakterras Dakterras Serre met Superglide kozijnen en vouwwanden

Serre dakterras/ balkon

3 foto’s 
Serre stolpdeur Serre stolpdeur spie Serre stolpdeur

Serre aluminium stolpdeur

2 foto’s 
Serre geïntegreerd in pannendak hoogrendementsglas

Serre geïntegreerd in pannendak

2 foto’s 
Serre terrasoverkapping Serre met daarnaast een terrasoverkapping met lessenaarsdak

Serre met overkapping

5 foto’s 
Exclusieve serre met een steellook Serre steellook Lichtstraat dakraam serre Serrebouw, kosten serre. serre aanbouw kosten Serre steellook met geïsoleerde schuifdeur

Serre zadeldak lichtstraat

6 foto’s 
Serre met een vouwwand van glas Serre vouwwand Serre vouwwand van glas Serre vouwwand Serre vouwwand Grijze serre met lessenaar dak en vouwwand na het vervangen van het glas

Serre vouwwand

6 foto’s 
Witte serre type zadeldak tussen twee woningen. Serre Vouwwand Serre vouwwand Serre wintertuin zadeldak Serre zadeldak

Serre wintertuin

4 foto’s 
Serre met een zadeldak vanaf de buitzijde genomen Serre platdak-knik Zwarte serre met schuifpui 4-delig Uitbouw aluminium schuifpui met plat dak knik

Serre platdak knik