• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Serre veranda

Als u op uw veranda lekker beschut wilt zitten tegen wind, regen en felle zon, kies dan voor een serre op uw veranda. Door de overkapping zit u lekker droog. Laat u vervolgens naast een glazen dak ook glazen wanden plaatsen, dan zit u ook beschut tegen de wind. Ten slotte kan zonwering ervoor zorgen dat u geen last hebt van de brandende zon of overmatige hitte.

Een serre op uw veranda kunt u realiseren door de dienstverlening van Ter Huurne Serres & Glassystemen in te schakelen. Wij hebben al vele serres op veranda’s volgens de wensen van onze klanten ontworpen, gefabriceerd en geplaatst.
Offerte aanvragen

Serre op uw veranda met lessenaarsdak

Een hoogwaardige veranda serre met een lange levensduur

Ter Huurne BV kiest voor kwaliteitsproducten met een lange levensduur. Zo kiezen wij bijvoorbeeld voor aluminium profielen voor uw serre. Dit materiaal kent niet de nadelen van hout, zoals houtrot en afbladderende verf. Aluminium is zeer slijtvast en isoleert goed. Wij brengen de door u gewenste kleur op het aluminium aan door middel van een poedercoating. Deze coating blijft door de jaren heen zeer goed zitten en gaat niet loslaten.

Uitstekend isolerend veiligheidsglas met een veranda serre

Voor de serre op uw veranda kiezen wij voor HR++ veiligheidsglas met goede isolerende eigenschappen. De kou wordt goed buitengehouden. Eventueel kunt u door ons nog verwarming laten aanleggen in uw serre. Dit zorgt ervoor dat u zo behaaglijk mogelijk op uw veranda kunt verblijven.

Het dak van uw serre is overigens mandragend. Dit zorgt ervoor dat reiniging van het dak zeer gemakkelijk gaat. Zo kunt u altijd over perfect schoon glas beschikken.

 

 

Serres inspiratie

4 foto’s 
Serre openslaande deuren Serre openslaande deuren Serre zonwering 1 Serre zonwering 1

Serre met stolpdeuren en zonwering

4 foto’s 
Serre restaurant Serre vouwwand Serre vouwwand Serre Terschelling binnenaanzicht

Serre Vouwwand restaurant

6 foto’s 
Serre schuifpui mat zwart Serre schuifpui Serre schuifpui Serre Zwolle buitenaanzicht Serre schuifpui Serre Zwolle buitenaanzicht

Serre mat zwart met 3delige schuifpui

8 foto’s 
Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Een serre in Vriezeveen laten aanbouwen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen donker

Serre 3-delige schuifwand

7 foto’s 
Serre op het dak Serre duurzaam vervangen serre duurzaam vervangen Serre dakterras Dakterras Serre met Superglide kozijnen en vouwwanden

Serre dakterras/ balkon

3 foto’s 
Serre stolpdeur Serre stolpdeur spie Serre stolpdeur

Serre aluminium stolpdeur

2 foto’s 
Serre geïntegreerd in pannendak hoogrendementsglas

Serre geïntegreerd in pannendak

2 foto’s 
Serre terrasoverkapping Serre met daarnaast een terrasoverkapping met lessenaarsdak

Serre met overkapping

5 foto’s 
Exclusieve serre met een steellook Serre steellook Lichtstraat dakraam serre Serrebouw, kosten serre. serre aanbouw kosten Serre steellook met geïsoleerde schuifdeur

Serre zadeldak lichtstraat

6 foto’s 
Serre met een vouwwand van glas Serre vouwwand Serre vouwwand van glas Serre vouwwand Serre vouwwand Grijze serre met lessenaar dak en vouwwand na het vervangen van het glas

Serre vouwwand

6 foto’s 
Witte serre type zadeldak tussen twee woningen. Serre Vouwwand Serre vouwwand Serre wintertuin zadeldak Serre zadeldak

Serre wintertuin

4 foto’s 
Serre met een zadeldak vanaf de buitzijde genomen Serre platdak-knik Zwarte serre met schuifpui 4-delig Uitbouw aluminium schuifpui met plat dak knik

Serre platdak knik

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Maatwerk veranda serre

Bij Ter Huurne begrijpen we dat uw huis uniek is, en daarom bieden we maatwerkoplossingen voor uw Serre Veranda. Kies uit een scala aan stijlen, materialen en afwerkingen om de serre te creëren die perfect bij uw wensen en levensstijl past.

Duurzaamheid en kwaliteit

We streven naar duurzaamheid en kwaliteit in al onze projecten. Onze Serres Veranda worden vervaardigd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de tand des tijds, zodat u nog vele jaren kunt genieten van uw buitenruimte.

Kies voor Ter Huurne en breng de natuur dichter bij huis met een Serre Veranda. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies op maat. We helpen u graag om uw buiten wensen te realiseren met de tijdloze schoonheid en functionaliteit van onze Serres Veranda.

Glazen me zwarte palen aanbouw serre met aanbouw lichtstraat

Neem contact op voor meer informatie over een serre op uw veranda

Hebt u na het lezen van onze website nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij verschaffen u graag vrijblijvende informatie over onze dienstverlening. Of maakt u een afspraak om onze showroom in Haaksbergen te bezoeken. Ons personeel staat voor u klaar!

Ter Huurne BV is uw partner voor het realiseren van een fraaie en handige serre op uw veranda! Voeg uzelf bij ons groeiende bestand van tevreden klanten en laat ook op uw veranda een fraaie en praktische serre plaatsen.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken