Tuinkamer

 

Een tuinkamer is zowel in de lente, zomer als in de herfst ideaal. Het glas zorgt voor licht in huis, dat weer voor een opgewekte stemming zorgt. De glazen schuif- vouwwanden kunt u in de zomer gemakkelijk opendoen, zodat het heerlijke briesje onder de overkapping kan doorwaaien. Maar regent het of waait het te hard om buiten te zitten dan kunt u de hardglazen wanden eenvoudig dicht zetten en bent u goed beschermd tegen deze weersinvloeden. Tuinkamers van Ter Huurne zijn dus ongeacht het weer een ideale oplossing.

Meer tuinkamers bekijken? Klik hier voor meer foto’s.

Neem nu contact met ons op

Tuinkamer

Ter Huurne biedt ook enkele accessoires voor uw tuinkamer, die ervoor zorgen dat uw tuinkamer nog comfortabeler wordt om ‘s avonds een boek te lezen of gewoon te genieten van het daglicht:

  • Zonwering
  • Verlichting
  • Verwarming
  • Kunststofvezel vlondervloer
  • Screen

De kostprijs van een tuinkamer ligt de helft lager dan van een serre, terwijl u van de zon hetzelfde profijt hebt. We bieden u de keuze tussen een overkapping van de tuin die geheel transparant is, of een tuinkamer waarbij elk glaspaneel door een kozijn wordt omvat. De eerste variant is minder winddicht dan de tweede tuin kamer, daar het kozijn wind beter tegen kan houden.

Natuurlijk kunt u in de showroom van Ter Huurne de overkapping van het terras op uw gemak bekijken. Onze showroom is gevestigd in Haaksbergen. Ter Huurne heeft daar allerlei tuinkamers staan om te bekijken; daar lopen natuurlijk ook onze medewerkers rond die over de meest geschikte tuinkamer advies kunnen geven.

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: