Tuinkamer glas

 

Op zoek naar een tuinkamer van glas? Dat treft! Ter Huurne is al jaren specialist in tuinkamers, serres, terras overkappingen en andere oplossingen om te zorgen voor meer woongenot door daglicht. Een ruim assortiment glazen tuinkamers, dat is naast kwaliteit, een van de dingen waarin wij ons onderscheiden. Ter Huurne biedt u de grootste keuze wanneer u een tuinkamer van glas zoekt.

Meer glazen tuinkamers bekijken? Klik hier voor meer foto’s.

Neem nu contact met ons op

Tuinkamer glas

Bij de ontwikkeling en fabricage van een tuinkamer van glas gaan wij zorgvuldig te werk. De geheel doorzichtige glazen tuin kamer wordt professioneel gemonteerd en de schuif- en vouwdeuren van de tuinkamer van glas worden door ervaren ingenieurs in een Zwitsers bedrijf gemaakt.

Uw woning hoeft niet uitgebreid te worden, zoals bij een serre het geval is. Bovendien heeft u in een tuinkamer van glas geen last van wind die onder de kieren door waait, zoals bij een overkapping met een veranda. Slechts half keer zo duur als een serre, is een tuinkamer van glas ook financieel aantrekkelijk. Kortom: de tuinkamer van glas van Ter Huurne heeft veel pluspunten!

We hebben onze website zo samengesteld, dat er voldoende ruimte is voor het opdoen van ideeën voor uw eigen tuinkamer van glas. Ook kunt u de rest van ons aanbod op de site vinden. U kunt hier klikken voor een impressie van een glazen tuinkamer en hier voor een indruk van een terrasoverkapping. Kijk rustig rond op de website om te zien of een tuinkamer van glas iets voor uw huis en tuin is!

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: