Tuinkamers

 

3 seizoenen genieten van het buitenleven is mogelijk met Tuinkamers van Ter Huurne!

Tuinkamer met schuifwanden

Met de Tuinkamers van Ter Huurne kiest u voor Nederlandse Kwaliteit en Duurzaamheid voor een goede prijs.

De tuinkamers worden in onze Eigen Fabriek gemaakt waardoor niets onmogelijk is! Elk huis is anders en iedere tuinkamer moet aan uw wensen voldoen, maar moet ook goed in verhouding staan met de bebouwing waar de tuinkamer tegenaan gemonteerd wordt. Onze Deskundige Adviseurs willen u graag Vrijblijvend Adviseren over de mogelijkheden.

 

 

 

Tuinkamer 's avondsDe aluminium profielen worden voorzien van een poedercoating welke in alle Ral-kleuren afgewerkt kunnen worden. De poedercoating wordt aangebracht volgens de strenge eisen van Qualicoat. De tuinkamers van Ter Huurne worden geheel voorzien van veiligheidsglas. De dakconstructie (inclusief glas) is geheel berekend op een sneeuwbelasting van 75 kg/m2. De Tuinkamers van Ter Huurne zijn dan ook beloopbaar voor eventuele werkzaamheden die boven de tuinkamer uitgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan schilderwerk van slaapkamer ramen of het schoon maken van de dakgoten.

 

 

Tuinkamer met hardglazen schuifwanden Op de pagina “tuinkamer voorbeelden” laten we u een aantal opgeleverde projecten zien, zodat u een indruk kunt krijgen over onze mogelijkheden.

Mocht u Vragen en/of Adviezen nodig hebben over een tuinkamer dan kunt u 6 dagen per week contact opnemen met de afdeling verkoop of bij ons langs komen in de Showroom. Indien u besluit naar de showroom te komen is het raadzaam dat u een foto van de bestaande situatie meeneemt, zodat wij u direct de Beste Oplossing en Aanbieding kunnen doen.

 

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: