• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Aluminium tuinkamer

Een aluminium tuinkamer van Ter Huurne heeft net als een serre veel te bieden. U kunt lekker warm binnen zitten terwijl het buiten hard waait, maar toch van het daglicht genieten. U kunt gemakkelijk de glazen schuif- vouwdeuren opendoen om op uw eigen terras te zitten en te genieten van het buitenleven.

Een serre is ruim twee keer zo duur als een aluminium tuinkamer en omdat de tuinkamer bijna dezelfde gemakken levert, is een tuinkamer van aluminium bij Ter Huurne vaak een gunstige oplossing. Ook heeft een tuinkamer een groot voordeel boven een terrasoverkapping-veranda, namelijk dat u nooit last heeft van wind of lichte regen: de tuinkamer is een 3 seizoenen systeem.

Offerte aanvragen

Aluminium tuinkamer modern met schuifwand

Tuinkamers inspiratie

2 foto’s 
Tuinkamer geïsoleerd Tuinkamer panelen

Tuinkamer met roede verdeling

5 foto’s 
Tuinkamer maatwerk Tuinkamer maatwerk Tuinkamer maatwerk Tuinkamer maatwerk Tuinkamer maatwerk

Tuinkamer maatwerk jaren 30 woning

2 foto’s 

Steellook kozijnen met panelen

10 foto’s 
Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer zadeldak schuifwand, dit is geen overkapping met golfplaten Tuinkamer_zadeldak Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Waarom een TH Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Grijze aluminium tuinkamer met zadeldak en schuifwand tussen twee muren. Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand

Tuinkamer met hardglazen schuifwanden

5 foto’s 
Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat

Tuinkamer met lichtstraat

3 foto’s 
Aluminium tuinkamer prijzen voor een dak met visgraat in de achtertuin Tuinkamer dak met visgraad 5-hoekige antraciet aluminium tuinkamer met visgraad dak

Tuinkamer waaijerdak

2 foto’s 
tuinkamer met lessenaarsdak en schuifwand Grijze tuinkamer met schuifwand met glazen lessenaars dak.

Tuinkamer Schuifwanden

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Maatwerk aluminium tuinkamer

Bij Ter Huurne begrijpen we dat uw tuinkamer een persoonlijke uitdrukking is van uw levensstijl. Daarom bieden we maatwerkoplossingen voor uw aluminium tuinkamer. Kies uit verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen om een tuinkamer te creëren die perfect past bij uw visie.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Duurzaamheid staat bij ons centraal. Onze aluminium tuinkamers worden vervaardigd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de tand des tijds. Zo kunt u nog vele jaren zorgeloos genieten van uw buitenruimte.

Kies voor Ter Huurne en transformeer uw tuin in een luxe en comfortabele buitenbeleving met een aluminium tuinkamer. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies op maat. Ontdek hoe u kunt genieten van het beste van beide werelden met onze tijdloze aluminium tuinkamers.

Offerte aanvragen