• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Geïsoleerde tuinkamer

Op zoek naar een tuinkamer waar u ook in de winter van kunt genieten? Ga dan voor een geïsoleerde tuinkamer van Ter Huurne. We kunnen tuinkamers met hoge isolatiewaarde voor u plaatsen. Zo kunt u ook bij koude temperaturen van het buitenleven blijven genieten.

Offerte aanvragen

Tuinkamer geïsoleerd

Geïsoleerde tuinkamer op maat

Bij Ter Huurne beheren we het hele proces van ontwikkelen tot plaatsen zelf. Zo ontwerpen, fabriceren, leveren en monteren we de geïsoleerde tuinkamers zelf. Doordat we alles in eigen beheer hebben kunnen we uw wensen goed vertalen naar een geïsoleerde tuinkamer op maat. Met deskundig advies en persoonlijk contact kunnen we de kwaliteit waarborgen. Wanneer u dus een geïsoleerde tuinkamer op maat wilt, helpen we u graag.

Bezoek onze showroom

Bij de zoektocht naar een tuinkamer met hoge isolatiewaarde vinden service heel belangrijk. We nodigen u dan ook graag uit in onze showroom, gevestigd in Haaksbergen, voor persoonlijk en deskundig advies. Onze professionals in de showroom vertellen u graag wat meer over ons aanbod geïsoleerde tuinkamers. In een persoonlijk gesprek kunnen we uw wensen in kaart brengen en kijken naar de mogelijkheden voor een geïsoleerde tuinkamer op maat. Zo kunnen we op zoek naar de perfecte tuinkamer die voldoet aan uw wensen.

Showroom afspraak maken

Tuinkamers inspiratie

2 foto’s 
Tuinkamer geïsoleerd Tuinkamer panelen

Tuinkamer met roede verdeling

5 foto’s 
Tuinkamer maatwerk Tuinkamer maatwerk Tuinkamer maatwerk Tuinkamer maatwerk Tuinkamer maatwerk

Tuinkamer maatwerk jaren 30 woning

2 foto’s 

Steellook kozijnen met panelen

10 foto’s 
Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer zadeldak schuifwand, dit is geen overkapping met golfplaten Tuinkamer_zadeldak Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Waarom een TH Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Grijze aluminium tuinkamer met zadeldak en schuifwand tussen twee muren. Tuinkamer zadeldak schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand Tuinkamer_zadeldak_schuifwand

Tuinkamer met hardglazen schuifwanden

5 foto’s 
Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat

Tuinkamer met lichtstraat

3 foto’s 
Aluminium tuinkamer prijzen voor een dak met visgraat in de achtertuin Tuinkamer dak met visgraad 5-hoekige antraciet aluminium tuinkamer met visgraad dak

Tuinkamer waaijerdak

2 foto’s 
tuinkamer met lessenaarsdak en schuifwand Grijze tuinkamer met schuifwand met glazen lessenaars dak.

Tuinkamer Schuifwanden

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Geïsoleerde tuinkamer laten plaatsen?

Wilt u een geïsoleerde tuinkamer aan uw huis of schuur laten plaatsen? Vraag dan een gratis vrijblijvende offerte aan of maak eenvoudig een showroomafspraak. We helpen u graag met de zoektocht naar de perfecte tuinkamer.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken