Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Stijlvolle bescherming met een lessenaarsdak carport

Een carport met lessenaarsdak biedt de perfecte combinatie van bescherming en stijl. Bij Ter Huurne begrijpen we dat uw voertuig waardevol is en verdient om beschermd te worden tegen de elementen zoals regen, sneeuw en zon. Onze carports met lessenaarsdak zorgen ervoor dat uw voertuig veilig staat terwijl ze tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging zijn aan uw woning.

Het lessenaarsdakontwerp van onze carports straalt eenvoud en elegantie uit. Dit schuine dak is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel. Het zorgt voor een efficiënte afvoer van regenwater en voorkomt ophoping van sneeuw. Hierdoor blijft uw voertuig droog en beschermd, ongeacht het weer.

 

Professionele installatie en service van uw carport met lessenaarsdak

Naast het leveren van hoogwaardige carports met lessenaarsdak, zorgen onze ervaren monteurs voor een professionele installatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde bouwprojecten, want wij nemen het gehele proces uit handen. Onze uitstekende service en ondersteuning zijn beschikbaar gedurende het hele traject, van advies tot nazorg.

Kies voor Ter Huurne en bescherm uw auto, fiets of camper met stijl. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies op maat. Wij staan klaar om uw woning te verrijken met een carport met lessenaarsdak die functionaliteit en esthetiek combineert op een maatwerk manier.

Offerte aanvragen

 

Naar boven