Victoriaanse serre voor klassieke uitstraling

Een serre is een waardevolle uitbreiding van uw woonruimte, maar moet wel aansluiten op de bouwstijl van uw huis. Is uw woning gebouwd in de typische Victoriaanse stijl die al eeuwenlang erg populair is? Kies dan voor een Victoriaanse serre van ter Huurne.

Offerte aanvragen

Victoriaanse serre met klassiek ontwerp en openslaande deuren, schuifpui Engelse tuin

Victoriaanse serre: klassiek ontwerp met modern comfort

Een Victoriaanse serre is onderscheidend door de klassieke bouwstijl,  zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit of modern comfort. De optimale plaatsing ervan verschilt per woning, aangezien sommige huizen op dit vlak meer mogelijkheden bieden dan andere.

Beschikt u over een vrijstaand huis zoals een Victoriaans herenhuis of een villa? Dan kunt u de Victoriaanse serre over het algemeen aan veel kanten van de woning plaatsen. Bij een tussenwoning wordt dit in veel gevallen al lastiger, omdat de zijkanten van het huis in die situatie niet beschikbaar zijn.

Aanbouw in Victoriaanse stijl met verschillende accessoires

Wij kunnen uw Victoriaanse aanbouw voorzien van de modernste gemakken en accessoires. Zonder afbreuk aan het klassieke uiterlijk. Zeer stijlvol is bijvoorbeeld een uitvoering met subtiel aangebrachte LED verlichting. De spots worden gemonteerd in de dakliggers en zijn op afstand dimbaar met behulp van een handige afstandsbediening.

Minstens net zo belangrijk is een hoogwaardige zonwering, zodat u gedurende de warme maanden van het jaar beschermd bent tegen de felle zonnestralen. Bij veel van onze serres monteren wij de zonwering veelal boven het glas. Zo blijft de warmte buiten en u binnenin de serre kunt genieten van een koel en aangenaam binnenklimaat.

Meer voorbeelden van serres bekijken? Klik hier.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Naar boven