Vouwwand glas

 

Met een vouwwand van glas zorgt u ervoor dat u niet alleen in de zomer bij mooi weer, maar het gehele jaar door gebruik kunt maken van uw terras of uw balkon. Transparante wanden sluiten de ruimte volledig af, maar bieden tevens de mogelijkheid alles open te gooien, zodat er veel frisse lucht binnen kan komen. Glazen schuifwanden of glazen vouwwanden bieden u volop mogelijkheden.

Wist u bijvoorbeeld al dat onze vouwwand van glas uitstekend isoleert tegen geluiden van buiten? Daarnaast zijn al onze glazen schuif- of vouwwanden zeer gemakkelijk in het gebruik: u opent en sluit ze in een handomdraai. Indien u graag wilt kunnen genieten van uw terras of balkon, elke maand van het jaar, komt u dan gerust eens langs in onze showroom te Haaksbergen. Op de website vindt u een routebeschrijving.

Meer vouwwanden bekijken? Klik hier voor meer foto’s

Wij zijn expert op het gebied van het creëren van een behaaglijk, wind- en regenvrij terras of balkon. Wij zijn dan ook in staat u te adviseren over wat het beste bij uw wensen past. Of dat nou een vouwwand van glas is, of juist een schuifwand of een vaste glaswand. U kunt op onze website alvast een kijkje nemen voor:

 

Ook kunt u altijd even het contactformulier op de website in te vullen indien u een vraag of opmerking heeft. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: