Vouwwanden

 

Onze vouwwanden inspireren en bieden maximaal comfort door hun gemakkelijke hantering. De vleugels van de vouwwanden kunnen in de kleinst mogelijke ruimten ineengevouwen worden. Het open vouwen kan naar binnen of naar buiten en naar keuze aan één zijde, in het midden of aan weerszijden. Het eerste element van een vouwwand kan als deur geconfigureerd worden, uitgerust met cilinder en deurkruk voor het openen via de binnen- en buitenkant. Door een vouwwand systeem kunnen grote openingen volledig geopend en veilig gesloten worden. Veelvuldige combinatiemogelijkheden zoals draai-, kantel-, draai-kiepramen, schuine beglazingen, parallelle schuif-kantelsystemen of enkele en dubbele vleugeldeuren maken individuele comfortoplossingen mogelijk. Hieronder ziet u een paar foto’s van de mogelijkheden binnen ons vouwwanden systeem.

Meer vouwwanden bekijken? Klik hier voor meer foto’s.

Een vouwwand is perfect geschikt voor het realiseren van een verlenging van de woonkamer met de mogelijkheid om de ruimte in de zomermaanden door te laten lopen in de tuin. Met een vouwwandsysteem van aluminium kozijnen bent u verzekerd van de beste kwaliteit kozijnen met de langste levensduur! Bekijk op onze website de mogelijkheden.

Indien u nog vragen heeft, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of de vouwwanden in onze ruime showroom bezichtigen. Ons telefoonnummer is 053-5726145. Daarnaast kunt u voor al uw vragen en/of opmerkingen ook het contactformulier op de website invullen. Tot ziens!

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: