• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Vouwwand glas

Met een vouwwand van glas zorgt u ervoor dat u niet alleen in de zomer bij mooi weer, maar het gehele jaar door gebruik kunt maken van uw terras of uw balkon.

Transparante wanden sluiten de ruimte volledig af, maar bieden tevens de mogelijkheid alles open te gooien, zodat er veel frisse lucht binnen kan komen. Glazen schuifwanden of glazen vouwwanden bieden u volop mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Verlichting in de lichtstraat met aluminium vouwwand van glas

Makkelijk in gebruik en uitstekende isolatie

Wist u bijvoorbeeld al dat onze vouwwand van glas uitstekend isoleert tegen geluiden van buiten? Daarnaast zijn al onze glazen schuif- of vouwwanden zeer gemakkelijk in het gebruik: u opent en sluit ze in een handomdraai. Indien u graag wilt kunnen genieten van uw terras of balkon, elke maand van het jaar, komt u dan gerust eens langs in onze showroom te Haaksbergen. Op de website vindt u een routebeschrijving.

Meer vouwwanden bekijken? Klik hier voor meer foto’s

Krijg advies van onze vakspecialisten over glazen vouwwanden!

Wij zijn expert op het gebied van het creëren van een behaaglijk, wind- en regenvrij terras of balkon. Wij zijn dan ook in staat u te adviseren over wat het beste bij uw wensen past. Of dat nou een vouwwand van glas is, of juist een schuifwand of een vaste glaswand. U kunt op onze website alvast een kijkje nemen voor:

  • Een overzicht van enkele van onze producten
  • Enkele gedetailleerde afbeeldingen van deze producten
  • Het aanvragen van een prijsopgave

Ook kunt u altijd even het contactformulier op de website in te vullen indien u een vraag of opmerking heeft. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.