Geïsoleerde serre

 

Wilt u een serre aan uw woning laten plaatsen, dan is het verstandig om te kiezen voor een geïsoleerde serre. U gaat dat zeker merken in de stookkosten en draagt tevens bij aan een beter milieu. Daarnaast dringt de kou dan niet binnen in uw serre, als u daar bij minder warm weer verblijft. U zit altijd behaaglijk in uw serre, als u deze goed laat isoleren.

Kies voor een geïsoleerde serre van Ter Huurne BV

Ter Huurne Serres & Glassystemen, gevestigd in Haaksbergen, plaatst uitsluitend goed geïsoleerde serres. Om te beginnen werken wij met aluminium profielen. Deze zijn ten eerste stevig en behouden langer de door u gekozen kleur dan houten profielen. Daarnaast isoleren deze aluminium profielen zeer goed.

Standaard werkt Ter Huurne BV met goed isolerend en inbraakwerend HR++ veiligheidsglas. Door het dubbele glas blijft de warmte binnen en de kou buiten. Uiteraard kunt u altijd frisse lucht binnenlaten. Dit doet u door de deuren of het eventueel te plaatsen dakraam te openen. Hiermee zit u in een goed geïsoleerde serre, maar kunt u toch profiteren van frisse lucht.

Zoekt u extra goede isolatie?

Als u op zoek bent naar extra goede isolatie, dan kunt u hiervoor ook terecht bij Ter Huurne BV. Tegen een meerprijs kunnen wij namelijk zogenoemde triple beglazing in uw serre plaatsen. Met maar liefst drie lagen glas profiteert u van de best mogelijke isolatie. Een serre van Ter Huurne BV gaat moeiteloos talloze jaren mee. Op termijn zult u de extra kosten van het glas dus terugverdienen door de besparing op stookkosten.

Wij informeren u graag

Wilt u meer weten over serres en de manier waarop wij deze isoleren? Neemt u gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie. U kunt ook een afspraak maken om onze showroom te bezoeken. Onze medewerkers nemen graag de tijd voor u en kunnen u alles vertellen over onze serres en hun goede isolerende eigenschappen.

Zoekt u een fraaie en tevens goed geïsoleerde serre, neem dan contact op met Ter Huurne BV!

Gratis offerte aanvragen