Geïsoleerde serre

Wilt u een serre aan uw woning laten plaatsen, dan is het verstandig om te kiezen voor een geïsoleerde serre. U gaat dat zeker merken in de stookkosten en draagt tevens bij aan een beter milieu. Daarnaast dringt de kou dan niet binnen in uw serre, als u daar bij minder warm weer verblijft. U zit altijd behaaglijk in uw serre, als u deze goed laat isoleren.

Grijze serre met lessenaars dak en 4-delige schuifpui tegen hoekwoning.

Kies voor een geïsoleerde serre van Ter Huurne BV

Ter Huurne Serres & Glassystemen, gevestigd in Haaksbergen, plaatst uitsluitend goed geïsoleerde serres. Om te beginnen werken wij met aluminium profielen. Deze zijn ten eerste stevig en behouden langer de door u gekozen kleur dan houten profielen. Daarnaast isoleren deze aluminium profielen zeer goed.

Standaard werkt Ter Huurne BV met goed isolerend en inbraakwerend HR++ veiligheidsglas. Door het dubbele glas blijft de warmte binnen en de kou buiten. Uiteraard kunt u altijd frisse lucht binnenlaten. Dit doet u door de deuren of het eventueel te plaatsen dakraam te openen. Hiermee zit u in een goed geïsoleerde serre, maar kunt u toch profiteren van frisse lucht.

Zoekt u extra goede isolatie?

Als u op zoek bent naar extra goede isolatie, dan kunt u hiervoor ook terecht bij Ter Huurne BV. Tegen een meerprijs kunnen wij namelijk zogenoemde triple beglazing in uw serre plaatsen. Met maar liefst drie lagen glas profiteert u van de best mogelijke isolatie. Een serre van Ter Huurne BV gaat moeiteloos talloze jaren mee. Op termijn zult u de extra kosten van het glas dus terugverdienen door de besparing op stookkosten.

Wij informeren u graag over een geïsoleerde serre

Wilt u meer weten over serres en de manier waarop wij deze isoleren? Neemt u gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie. U kunt ook een afspraak maken om onze showroom te bezoeken. Onze medewerkers nemen graag de tijd voor u en kunnen u alles vertellen over onze serres en hun goede isolerende eigenschappen.

Zoekt u een fraaie en tevens goed geïsoleerde serre, neem dan contact op met Ter Huurne BV! 053 57 26 145

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

SerresInspiratie

Naar boven