Glazen serre

Elk seizoen binnen van het buitengevoel genieten? Het kan met een glazen serre. Afhankelijk van de soort serre en de specifieke toepassing, kan het geïsoleerde systeem van een serre ook positief bijdragen aan uw energierekening. Dat betekent extra woongenot zonder hoge energiekosten! Al onze serres worden geheel in eigen beheer ontworpen en geproduceerd, zodat u verzekerd bent van kwaliteit voor een goede prijs.

Offerte aanvragen

zijaanzicht van zwarte serre met vouwwand. Op achtergrond bosachtige tuin.

Geniet van extra lichtinval met een glazen serre

Met een glazen serres van Ter Huurne geniet u het hele jaar van extra lichtinval. Zo haalt u eenvoudig buiten naar binnen. Daarnaast is een glazen serre een eenvoudige manier om extra woonruimte te creëren. Gebruik uw serre bijvoorbeeld als eetkamer of maak er een extra zitkamer van!

Extra goede isolatie

Het grote voordeel van een glazen serre ten opzichte van een tuinkamer, is dat een serre een geheel geïsoleerd systeem is. Dat komt door het gebruik van hoogwaardig HR++ glas en geïsoleerde aluminium profielen. Zo kunt u het hele jaar door genieten van extra daglicht, zonder u zorgen te maken over de isolatie van uw serre. En wordt het in de zomer iets te warm in uw glazen serre? Dan kunt u door de toevoeging van hoogwaardige zonwering toch comfortabel blijven genieten!

Showroom afspraak maken

SerresInspiratie

Een glazen serre van Ter Huurne: maatwerk en kwaliteit

Wilt u het hele jaar door genieten van meer daglicht en warmte in uw woning? Kies dan voor een glazen serre van Ter Huurne. Al jaren heeft Ter Huurne het gehele traject van advies tot nazorg volledig in eigen beheer. Zo bent u verzekerd van maatwerk en kwaliteit en kunt u optimaal genieten van uw glazen serre.

Is een vergunning nodig voor een serre?

Of u een vergunning nodig heeft voor uw glazen serre hangt af van meerdere factoren. Ten eerste bepaalt de plek waar u de serre wilt plaatsen of een vergunning nodig is. Voor plaatsing aan de voorkant van uw woning is namelijk vaak wel een vergunning nodig. Voor plaatsing aan de achterkant heeft u te maken met regels over de diepte en soms ook hoogte van een serre. Daarnaast speelt de huidige bebouwde oppervlakte een rol. In veel gevallen is voor een glazen serre aan de achterkant van uw woning overigens geen vergunning nodig. Twijfelt u? Onze adviseurs ondersteunen u graag bij de eventuele aanvraag van een vergunning.

Offerte aanvragen

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Aluminium en glas: een sterke combinatie

Zoals de naam al zegt, bestaat een glazen serre voor het grootste gedeelte uit glas. Bij Ter Huurne kunt u kiezen uit verschillende soorten geïsoleerd veiligheidsglas, met een verschillende isolatiewaarde en zonwerende factor. Denk aan HR++ veiligsheidsglas. Dit sterke glas werkt niet alleen isolerend, het is ook inbraakwerend: extra veilig dus. U kunt ook kiezen voor HR+++ glas.  Beiden zijn ook zon- en warmtewerend verkrijgbaar. Afhankelijk van uw wensen kunt u ook kiezen voor vuilafstotend, spiegelend, gekleurd of melkglas. Voor de profielen van een glazen serre maken wij standaard gebruik van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als materiaal namelijk verschillende voordelen. Zo vereist het weinig onderhoud en is het enorm sterk en duurzaam, omdat het amper wordt aangetast door invloeden van buitenaf. Aluminium is daarnaast een zeer licht materiaal, wat het mogelijk maakt om dunne profielen te maken. Zo blijft er meer ruimte over voor het belangrijkste gedeelte van een glazen serre: het glas!

Uw glazen serre geheel naar smaak

Al onze aluminium profielen bestaan uit geheel geïsoleerde systemen en worden voorzien van een poedercoating als extra bescherming. De kleur van die poedercoating kunt u overigens zelf kiezen. Zo kunt u uw glazen serre geheel naar smaak samenstellen. Gaat u bijvoorbeeld voor klassiek wit of liever voor modern antraciet? Ook bi-colour oplossingen, zoals binnen wit en buiten zwart zijn mogelijk. Iedere kleur geeft uw glazen serre een totaal andere uitstraling.

Offerte aanvragen

Glazen serre accessoires

Voor een groot deel van de inrichting van uw serre kunt u ook bij Ter Huurne terecht. Zeker in de warme zomers kan een serre wel eens warm worden door de grote glasoppervlaktes. Met zonwering zorgt u er dan voor dat uw glazen serre een prettige leefomgeving blijft. Niet alleen beschikken wij over topkwaliteit zonwering, u kunt bij ons ook terecht voor verschillende verlichtingssystemen. Zo kiest u voor een afwerking die past bij uw smaak en kunt ook in de avonduren volop genieten van de luxe van een glazen serre..

Accessoires voor serres

tuinkamer serre

Verlichting

Meer Informatie
Lichtstraat zonwering

Zonwering

Meer Informatie

Maatwerk

Elk product is voor ons maatwerk. Dat komt omdat een serre geen standaard product is. En omdat wij het gehele productieproces van serres in eigen beheer hebben – van ontwerp tot montage en oplevering – bent u verzekerd van hoge kwaliteit zonder daarvoor te veel te betalen. Advies nodig? Onze adviseurs stellen graag samen met u uw droomserre samen.

Verzekerd lange levensduur

Een glazen serre van Ter Huurne gaat gegarandeerd lang mee. Dat komt omdat wij altijd gebruik maken van hoogwaardige materialen, zoals aluminium. Aluminium is een duurzaam materiaal omdat het amper wordt aangetast door invloeden van buitenaf en bijna geheel recyclebaar is. Daarnaast is het ook een enorm sterk materiaal dat weinig onderhoud vergt. En om u extra kwaliteit te kunnen garanderen, bent u bij Ter Huurne altijd verzekerd van standaard 10 jaar garantie op de montage van uw serre.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Naar boven