• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Een kleine serre: iets voor mij?

Wilt u ook graag meer buiten leven, maar voelt u zich beperkt door de beschikbare ruimte?

Bij Ter Huurne Serres & Glassystemen begrijpen we u.

Wij bieden dé oplossing met kleine, op maat gemaakte serres. Zo kunt u het hele jaar door, ongeacht het seizoen, van het buitenleven te genieten. Weg die zorgen over het weer of de omvang van uw ruimte.

Onze experts ontwerpen serres die aan al uw wensen voldoen, die perfect in kleinere ruimtes passen. Overweegt u een kleine serre?

Wij adviseren u graag over de beste keuze voor uw situatie, met aandacht voor zowel functionaliteit als stijl. Met jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, garanderen we deskundig maatwerkadvies.

Offerte aanvragen

 

Een kleine serre met glazen lessenaarsdak

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Heb ik een vergunning nodig voor een kleine serre?

Als je een serre gaat aanbouwen, heb je soms een vergunning nodig. Bij een kleine serre is die kans minder groot, omdat je bij een aanbouw kleiner dan 40m² en lager dan 4m in de meeste gevallen vergunningsvrij kunt bouwen. Wel heb je dan nog steeds een meldingsplicht. Heb je toch een bouwvergunning nodig? Dan kan Ter Huurne je helpen met het aanvragen hiervan.

Kleine serre aanbouw plaatsen: goedkoop of niet?

Een kleine serre is vaak iets goedkoper dan een grote serre. Dat is logisch, want er zijn minder kostbare materialen nodig zoals aluminium profielen en gehard veiligheidsglas. De exacte kosten hangen natuurlijk altijd af van de precieze specificaties van jouw aanbouw.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een kleine serre en de kosten die daaraan verbonden zijn? Informeer naar de mogelijkheden via 053 57 26 145 of

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Serre op uw veranda met lessenaarsdak