• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Waarom voor een carport overkapping kiezen?

In Nederland kunnen de weersomstandigheden nogal veranderlijk zijn. Van heftige regenval in de herfst tot onverwachte hagelbuien in de lente: Moeder Natuur blijft in ons land gedurende het hele jaar behoorlijk onvoorspelbaar. Bescherm uw voertuigen daarom tegen deze schadelijke weersinvloeden met een kwalitatief hoogwaardige carport overkapping.

Offerte aanvragen

 

Gebogen type prefix aluminium carport overkapping met glas. Omheind met schanskorfmuur met grijze stenen.

Bescherm uw kostbare eigendom

Bent u de gelukkige eigenaar van een auto, boot, camper, caravan of ander voertuig? Dan wilt u natuurlijk dat uw eigendom zo lang mogelijk meegaat. Zware weersomstandigheden missen echter hun uitwerking niet en laten na verloop van tijd onvermijdelijk hun sporen achter op uw kostbare bezit. Dit is de reden dat steeds meer mensen een carport of garage bouwen.

Bij de keuze tussen een garage of carport overkapping spelen verschillende overwegingen een rol. Enerzijds is een garage een afgesloten ruimte waar u gemakkelijker ook andere spullen op kunt slaan. Anderzijds biedt een overdekte carport een breed scala aan andere voordelen, die we hieronder zullen bespreken.

Showroom afspraak maken

Garage of de overkapping van carport?

Een overkapping in de vorm van een carport is allereerst aantoonbaar minder duur in de aanschaf dan de meeste garages. Dat is niet zo vreemd, want een garage vereist een gemetselde constructie die doorgaans veel geld kost. Dit argument alleen al is voor veel mensen reden genoeg om carports de voorkeur te geven.

Maar er zijn meer aspecten die voor een carport pleiten. De overkapping biedt voldoende bescherming tegen zaken zoals sneeuw, regen, vogelpoep en hagel. Tegelijkertijd heeft de wind vrij spel om uw natte voertuig te drogen en corrosievorming tegen te gaan. Dit in tegenstelling tot een garage, waar al het vocht maar moeilijk kan ontsnappen.

Verschillende carport overkappingen beschikbaar

Bij Ter Huurne heeft u de keuze uit verschillende carport types, zoals een carport met gebogen overkapping (standaard of Prefix), een carport met zadeldak of een carport die eenzijdig wordt gedragen. Geeft u de voorkeur aan een lessenaardak? Dan kunt u kiezen voor een standaard lessenaardak of een carport met speciale solar overkapping die uw stroomverbruik reduceert.

Het optimale type carport is niet alleen afhankelijk van uw individuele wensen, maar ook van uw woning en de aanrijrichting van uw auto. De experts van Ter Huurne adviseren u graag over de ideale plaatsing van uw carport overkapping. Wilt u direct advies ontvangen? Neem dan contact op via 053 57 26 145 of kom langs in onze showroom met een foto van de huidige situatie.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Carports inspiratie

5 foto’s 
Carport preifix Carport preifix Vrijstaande Carport prefix Carport prefix Carport prefix

Carport prefix gebogen

2 foto’s 
Carport met zijwand Carport met zijwand

Carport met zijwand

3 foto’s 
Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht Witte carport buitenaanzicht

Carport maatwerk

3 foto’s 
Grijze carport Zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting Grijze carport zijaansluiting

Carport

2 foto’s 
Zwarte gebogen carport voor zwarte houten garage. Vooraanzicht van grijze gebogen carport tegen zwarte houten garage

Carport vrijstaande garage

4 foto’s 
Vooraanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Bovenaanzicht van dubbele gebogen aluminium carport met glas tegen witte stenen garage met groene deuren. Dubbele met glas gebogen aluminium carport kopen zonder condens onder carport Dubbele gebogen carport met glas naast zwarte houten schuur met witte auto onder de carport

Dubbel gebogen Carport