Kleine of grote serre laten aanbouwen?

Wil jij een serre laten aanbouwen? Dan heb je – zeker bij Ter Huurne – veel verschillende keuzes. Een belangrijke keuze is onder meer het formaat van de aanbouw. Ga je voor een kleine of juist een grote serre? Beide varianten hebben hun eigen voordelen en nadelen. Hieronder sommen we op waarmee je rekening moet houden bij het maken van je keuze:

Offerte aanvragen

Serre laten aanbouwen

Hoogte van je budget

Hoe groter je serre, hoe meer materialen en arbeidsuren erin gaan zitten. Het is dan ook logisch dat een grote serre vaak wat duurder uitvalt dan een kleine. Toch is het niet direct zo dat een twee keer zo grote aanbouw ook twee keer zoveel kost. Het is daarom aan jou om af te wegen tot welke financiële grenzen jij je budget op wilt rekken.

Type grote serre of kleine serre

Ga je voor een ouderwetse afgesloten serre van goedkope materialen? Of kies je voor een dunne aluminium constructie met veel glaspartijen en schuif- en vouwwanden? In het tweede geval kun je qua grootte alle kanten op. Want door de overdaad aan natuurlijke lichtinval oogt zelfs een kleine serre ruim. En bij een grotere serre compenseren de schuifbare deuren de weggevallen tuinruimte.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Naar boven