Lessenaarsdak lichtstraat

Een Lessenaarsdak wordt vaak direct aan de gevel gemonteerd. Lessenaars daken worden vaak gebruikt boven tuindeuren in een platdak om zo toch de natuurlijke lichtinval in huis te creëren.

Offerte aanvragen

Zwarte lichtstraat lessenaarsdak

Lichtstraat Lessenaarsdak

Het type lichtstraat Lessenaarsdak wordt vaak tegen de opgaande bestaande buitenmuur (gevel) geplaatst zodat de optimale lichtinval in huis behouden blijft. De lichtstraat heeft een variabele hellingshoek van ca. 6 graden tot ca. 50 graden. Er zal met een opstand gewerkt worden en er zullen een aantal voorzieningen gemaakt worden in de opgaande muur (gevel).

Lichtstraat Lessenaarsdak in een platdakconstructie

In de platdakconstructie kunnen led spots aangebracht voor sfeer in de avonduren. Het model “vrijstaande” lessenaardak lichtstraat kan in het midden van een platdakconstructie geplaatst worden. Vervolgens wordt de lange kant (die hoger komt) voorzien van een sandwich paneel. Ter Huurne maakt voor ieder verkochte lichtstraat een tekening met daarop de maatvoering van de dakopstanden.

Showroom afspraak maken

LichtstratenInspiratie

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Lichtstraat met lessenaarsdak in eigen Productie

Doordat wij het volledige proces in eigen hand hebben wordt bij ter Huurne alles naar wens geproduceerd. Hierbij kunt u denken aan de kleur en vorm, maar ook verschillende sfeer en uitstralingsmogelijkheden. Daarnaast zijn alle afmetingen te bestellen. Dit kan over de volle breedte van uw aanbouw of smaller, alles wordt op maat gemaakt. Daarom is een lichtstraat de perfecte oplossing voor iedere uitbouw of aanbouw.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Naar boven