• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Lessenaarsdak lichtstraat

Wilt u het beste van natuurlijk licht en extra ruimte ervaren? Overweeg dan een lessenaarsdak lichtstraat van Ter Huurne. Wij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om het transformeren van uw ruimte met de schoonheid van daglicht. Een Lessenaarsdak wordt vaak direct aan de gevel gemonteerd. Lessenaars daken worden vaak gebruikt boven tuindeuren in een platdak om zo toch de natuurlijke lichtinval in huis te creëren.

Offerte aanvragen

 

Zwarte lichtstraat lessenaarsdak

Wat is een lichtstraat lessenaarsdak?

Het type lichtstraat Lessenaarsdak wordt vaak tegen de opgaande bestaande buitenmuur (gevel) geplaatst zodat de optimale lichtinval in huis behouden blijft. De lichtstraat heeft een variabele hellingshoek van ca. 6 graden tot ca. 50 graden. Er zal met een opstand gewerkt worden en er zullen een aantal voorzieningen gemaakt worden in de opgaande muur (gevel).

Lichtstraat lessenaarsdak in een platdakconstructie

In de platdakconstructie kunnen led spots aangebracht voor sfeer in de avonduren. Het model “vrijstaande” lessenaardak lichtstraat kan in het midden van een platdakconstructie geplaatst worden. Vervolgens wordt de lange kant (die hoger komt) voorzien van een sandwich paneel. Ter Huurne maakt voor ieder verkochte lichtstraat een tekening met daarop de maatvoering van de dakopstanden.

Showroom afspraak maken

Lichtstraten inspiratie

3 foto’s 
Lichtstraat zadeldak buitenaanzicht Lichtstraat zadeldak binnenaanzicht Lichtstraat zadeldak binnenaanzicht

Lichtstraten zadeldak

2 foto’s 
Geïsoleerde lichtstraat met zadeldak Lichtstraat keuken

Lichtstraat zadeldak

2 foto’s 
Lichtstraat tussen twee daken Lichtstraat tussen twee daken

Lichtstraat tussen 2 daken

8 foto’s 
Lichtstraat zadeldak Lichtstraat serredak dakraam Lichtstraat serredak Lichtstraat vanaf dak Lichtstraat onderaanzicht Lichtstraat montage Lichtstraat montage Montage Lichtstraat

Lichtstraat/ serredak

2 foto’s 
Lichtstraat platdak Lichtstraat platdak

Lichtstraat plat dak

3 foto’s 
Lichtstraat in een dakpanconstructie Lichtstraat in pannendak lichtstraat in pannendak

Lichtstraat in pannendak

5 foto’s 
Onderaanzicht witte lichtstraat met dakramen Lichtstraat met dakraam daardoor meer licht in aanbouw Lichtstraat dakramen Lichtstraat dakraam Lichtstraat dakraam

Lichtstraat lessenaardak met dakramen

2 foto’s 
Lichtstraat zadeldak Lichtstraat plaatsen met zadeldak in het plafont

Lichtstraat zadeldak

3 foto’s 
Lichtstraat met in dak doorlopend kozijn van Futural Aluminium kozijn_lichtstraat in pannendak schuifpui 3-delig

Lichtstraat en kozijn doorlopend in dak

5 foto’s 
Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat

Tuinkamer met lichtstraat

4 foto’s 
Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat zadeldak wolfseinden

Lichtstraat wolfseinden

2 foto’s 
Zadeldak lichtstraat Lichtstraat zadeldak ventilatierooster

Lichtstraat zadeldak

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Lichtstraat met lessenaarsdak in eigen productie

Doordat wij het volledige proces in eigen hand hebben wordt bij ter Huurne alles naar wens geproduceerd. Hierbij kunt u denken aan de kleur en vorm, maar ook verschillende sfeer en uitstralingsmogelijkheden. Daarnaast zijn alle afmetingen te bestellen. Dit kan over de volle breedte van uw aanbouw of smaller, alles wordt op maat gemaakt. Daarom is een lichtstraat de perfecte oplossing voor iedere uitbouw of aanbouw.

Professionele installatie en service van uw lessenaarsdak lichtstraat

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie van uw lessenaarsdak lichtstraat. U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde montage, want wij nemen het gehele proces uit handen. Onze uitstekende service en ondersteuning zijn beschikbaar gedurende het hele traject, van advies tot nazorg.

Kies voor Ter Huurne en ervaar de perfecte harmonie van licht en ruimte met een lessenaarsdak lichtstraat. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies op maat. Wij staan klaar om uw ruimte te verrijken met de tijdloze schoonheid en functionaliteit van onze lichtstraten.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken