Luxe serre

 

Wilt u een serre laten aanleggen, en daar echt iets moois van maken? Voor een luxe serre kunt u terecht bij Ter Huurne Serres & Glassystemen. Geheel op maat bouwen wij voor u de serre die in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Bij ons hebt u geen enkele beperking, behalve de beschikbare ruimte en het budget dat u ter beschikking hebt. Overigens hanteren wij concurrerende prijzen, zeker gezien het feit dat het om echt maatwerk gaan. Wat de ruimte betreft is zelfs bij een beperkte ruimte al heel veel mogelijk.

Een luxe serre, samengesteld volgens uw wensen en behoeften

De medewerkers van Ter Huurne BV gaan graag samen met u rond de tafel zitten. In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden die u hebt. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies. Samen met u ontwerpen wij een luxe serre die alles in zich heeft waar u naar op zoek was. Het kan gaan om een klassieke serre, bijvoorbeeld een ronde, eventueel in Victoriaanse stijl. Maar ook realiseren wij moderne serres, die goed passen bij nieuwere woningen. U kunt daarnaast kiezen voor zowel een open serre als voor een aparte ruimte.

Zoals gezegd vormen uw eigen wensen en voorkeuren het uitgangspunt, maar wij zullen u ook deskundig adviseren. Wij gaan pas over tot de fabricage van uw luxe serre als u geheel tevreden bent over het gemaakte ontwerp.

Onze materiaalkeuze en de daktypes

Ter Huurne BV werkt met serreprofielen van aluminium. Dit materiaal is slijtvast, zeer stevig en kent een lange levensduur. De kleur wordt via een poedercoating aangebracht. De kosten hiervoor zitten bij uw luxe serre bij de prijs inbegrepen.

Op het gebied van beglazing is goed isolerend en inbraakwerend HR++ veiligheidsglas de standaard. Eventueel kan echter ook gekozen worden voor zon- en warmtewerende beglazing en zelfs voor triple beglazing. Deze laatste mogelijkheid kent een ongeëvenaarde isolerende werking.

Wat daktypes betreft behoort onder andere onze variant op een plat dak, Platdak Knik, tot de mogelijkheden. Ook kunt u voor uw luxe serre kiezen voor een zadeldak of lessenaardak. U kunt voorbeelden van deze daktypes vinden op onze site.

Volop mogelijkheden voor een luxe serre

Een open serre of een aparte ruimte, een klassieke, Victoriaanse of moderne serre, alles is mogelijk. Het begint door contact met ons op te nemen. U kunt het contactformulier op onze site invullen, bellen met 053 – 750 00 97 of een mail sturen naar info@terhuurnebv.nl.

Tevens is het mogelijk om een afspraak te maken om onze showroom in Haaksbergen te bezoeken. U vindt daar voorbeelden van luxe serres. Daarnaast staat ons personeel tot uw beschikking om u door het scala aan mogelijkheden te begeleiden. Zij bespreken uw wensen en voorzien u van deskundig advies.

Met een luxe serre, gerealiseerd door Ter Huurne Serres & Glassystemen, schept u een oase van rust en licht in uw woning. U geniet daarnaast meer van uw tuin, ook bij slecht weer. Dompel uzelf onder in weldadige luxe in uw eigen woning. Dit doet u door te kiezen voor een serre van Ter Huurne BV!

 

Gratis offerte aanvragen

© 2013 Ter Huurne
Site en linkbuilding door Webton

Volg ons: