Serre op maat

Bent u op zoek naar een fraaie serre op maat? Als u geen genoegen neemt met standaardoplossingen, maar echt maatwerk zoekt op het gebied van serres, neem dan contact op met Ter Huurne Serres & Glassystemen. Geheel volgens uw wensen bouwen wij voor u een serre op maat. Deze serre sluit perfect aan op uw woning en beantwoordt in alle opzichten aan uw behoeften.

Offerte aanvragen

Binnenaanzicht van zwarte stoollook serre met stolpdeuren naar buiten en lessenaars dak. Voorbeeld hoe een tuinkamer inrichten

Een fraaie serre op maat van hoogwaardig aluminium

De serres die wij fabriceren, maken wij in onze eigen fabriek. Wij gaan eerst met u rond de tafel zitten om uw wensen duidelijk te krijgen. Tijdens dat gesprek voorzien wij u van advies op maat. Wij streven ernaar om de serre perfect aan te laten sluiten op uw woning. Verschillende woningen hebben baat bij verschillende serres. Het is daarom belangrijk dat u kiest voor maatwerk, om maximaal van uw serre te profiteren.

Ter Huurne bouwt serres met aluminium profielen. Ons hoogwaardige aluminium isoleert zeer goed en is uitermate stevig. De profielen worden geheel voor u op maat gemaakt. Op het aluminium wordt een coating aangebracht in de door u gewenste kleur. Op die manier kunt u een serre op maat in elke denkbare kleur krijgen.

Ook het glas en het dak zijn maatwerk

Qua beglazing is inbraak werend HR++ veiligheidsglas bij Ter Huurne de standaardoptie. U bent hier echter niet toe beperkt. Kiest u liever voor zon- en warmtewerend glas, of extra goed isolerende triple beglazing, dan zijn wij u graag ter wille. Overigens is door ons aan te brengen zonwering ook een goede manier om de warmte buiten te houden.

Op het gebied van daken bieden wij onder andere onze Plat Dak Knik aan als variant op een plat dak. Verder kunt u kiezen voor een schuin oplopend zadeldak of een lessenaardak. Bij het ontwerpen van een serre op maat zullen wij u hierover adviseren. Uiteindelijk beslist u zelf wat voor serre het moet worden.

Neem gerust contact met ons op

Wilt u meer weten over het realiseren van een serre op maat voor uw woning? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ook is het mogelijk om onze showroom te bezoeken. De daar aanwezige medewerkers zijn u van dienst met vrijblijvende informatie en deskundig advies.

Ter Huurne Serres & Glassystemen is dé expert op het gebied van serres die geheel op maat worden gebouwd!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

SerresInspiratie

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Naar boven