Serre tuin

Wilt u een serre in uw tuin laten plaatsen, om bij minder goed weer toch van uw tuin te genieten? Dit kan door middel van een tuinkamer. Ter Huurne Serres & Glassystemen heeft veel ervaring bij het plaatsen van fraaie en praktische tuinkamers. Een serre in uw tuin kopen bij Ter Huurne betekent dat u echt maatwerk krijgt, gebouwd volgens uw wensen.

Serre zadeldak

EEN FRAAIE SERRE IN UW TUIN GEEFT TUINGENOT IN ELK SEIZOEN

Een serre die aan het huis gebouwd is en zich in de tuin bevindt, noemt men ook wel een tuinkamer. Tuinkamers zijn een manier om uzelf midden in de tuin te begeven. Daalt de temperatuur of regent het, maar wilt u toch in de tuin verblijven, dan is een serre in de tuin een goed idee. U hebt volop uitzicht op al het natuurschoon in uw tuin, maar zit toch warm, droog en behaaglijk.

EEN SERRE IN UW TUIN VAN HOOGWAARDIG ALUMINIUM, MET STEVIG VEILIGHEIDSGLAS

Zoals bij gewone serres wordt een serre in uw tuin gebouwd van stevige aluminium profielen. Dit aluminium wordt gekleurd door middel van een poedercoating. U kunt elke denkbare kleur kiezen voor uw tuinkamer. De beglazing is van HR++ veiligheidsglas.

Het dak is van onze serres voor tuinen is stevig genoeg om op te lopen. Zo kunt u bijvoorbeeld de ramen van de slaapkamers boven de serre gemakkelijk schoonmaken. Ook is het dak bestand tegen aanzienlijke hoeveelheden sneeuw. Ter Huurne BV bouwt tuinkamers waar u zonder problemen vele jaren van kunt genieten.

Meer informatie? Wij informeren u graag!

Wilt u meer weten over serres voor uw tuin, neemt u dan gerust contact met ons op. Een serre kopen is een aanzienlijke investering, dus wij lichten u graag goed voor en voorzien u van deskundig advies. Bel of mail ons dan ook gerust, of vul het contactformulier op onze site in. U bent ook welkom om onze showroom in Haaksbergen te bezoeken. Hier staat de koffie klaar en nemen onze medewerkers alle tijd voor u. Maak dus gerust een afspraak via onze site!

Een serre in uw tuin van Ter Huurne BV geeft u het hele jaar door volop tuingenot!

Naar boven