• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Geïsoleerde serre aanbouw

Bent u op zoek naar een extra stukje verlenging van uw woonkamer en wilt u uw stookkosten laag houden? Kies dan voor een geïsoleerde serre van Ter Huurne als aanbouw. 100% Duurzaam, uitstekend geïsoleerd (HR++ glas) en volledig op maat gerealiseerd. Kwaliteit en duurzaamheid voor een betaalbare prijs.

Offerte aanvragen

Geïsoleerde serre aanbouw, zonwering prijs

De kenmerken van een geïsoleerde serre als aanbouw

Als u geniet van uw nieuwe serre dan wilt u een behaaglijk gevoel creëren zonder dat u veel warmte verliest vanuit uw serre. We leggen u graag uit wat onze geïsoleerde serres nou zo speciaal maakt als aanbouw voor uw woning.

Een geïsoleerde serre als aanbouw kenmerkt zich op verschillende eigenschappen, waaronder:

  1. Aluminium profielen
  2. Glas HR++ of triple glas

Vormen van serre aanbouw isolatie

De type materialen die wij gebruiken voor onze geïsoleerde serres kennen vele voordelen. We leggen u graag uit wat deze voordelen zijn en waarom juist deze serres geschikt zijn voor uw aanbouw.


Aluminium profielen

Bij Ter Huurne maken we gebruik van aluminium profielen. Aluminium profielen staan bekend om de optimalisatie isolatie van warmte en geluid.  De thermische isolatiefactor is uitstekend en isoleert zowel tegen de kou als tegen de warmte. Aluminium profielen hebben een ook ene optimale water-, wind en luchtdichtheid.

De overige voordelen van een aluminium profiel voor uw geïsoleerde serre aanbouw is dat aluminium een uitstekende reputatie heeft als het aankomt op onaantastbaarheid, stevigheid en levensduur. Daar komt nog bij dat aluminium 100% duurzaam is en volledig recyclebaar is en waarbij er weinig energie gebruikt hoeft te worden tijdens het recyclen.

Aluminium is inbraakveilig en onbrandbaar.


Glas HR++ of triple glas

Wat je wensen ook zijn, bij ter Huurne kunnen we de beste geïsoleerde


Showroom afspraak maken

Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres

Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Heeft u vragen en wilt u graag meer informatie over onze aanbouw geïsoleerde serres? Kom dan gerust langs in onze showroom. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de juiste isolatie en de mogelijkheden. Neem hier contact op voor een geïsoleerde serre.

Zoekt u een fraaie en tevens goed geïsoleerde serre, neem dan contact op met Ter Huurne BV! 053 57 26 145

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Serres inspiratie

4 foto’s 
Serre openslaande deuren Serre openslaande deuren Serre zonwering 1 Serre zonwering 1

Serre met stolpdeuren en zonwering

4 foto’s 
Serre restaurant Serre vouwwand Serre vouwwand Serre Terschelling binnenaanzicht

Serre Vouwwand restaurant

6 foto’s 
Serre schuifpui mat zwart Serre schuifpui Serre schuifpui Serre Zwolle buitenaanzicht Serre schuifpui Serre Zwolle buitenaanzicht

Serre mat zwart met 3delige schuifpui

8 foto’s 
Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Een serre in Vriezeveen laten aanbouwen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen Serre Vriezeveen donker

Serre 3-delige schuifwand

7 foto’s 
Serre op het dak Serre duurzaam vervangen serre duurzaam vervangen Serre dakterras Dakterras Serre met Superglide kozijnen en vouwwanden

Serre dakterras/ balkon

3 foto’s 
Serre stolpdeur Serre stolpdeur spie Serre stolpdeur

Serre aluminium stolpdeur

2 foto’s 
Serre geïntegreerd in pannendak hoogrendementsglas

Serre geïntegreerd in pannendak

2 foto’s 
Serre terrasoverkapping Serre met daarnaast een terrasoverkapping met lessenaarsdak

Serre met overkapping

5 foto’s 
Exclusieve serre met een steellook Serre steellook Lichtstraat dakraam serre Serrebouw, kosten serre. serre aanbouw kosten Serre steellook met geïsoleerde schuifdeur

Serre zadeldak lichtstraat

6 foto’s 
Serre met een vouwwand van glas Serre vouwwand Serre vouwwand van glas Serre vouwwand Serre vouwwand Grijze serre met lessenaar dak en vouwwand na het vervangen van het glas

Serre vouwwand

6 foto’s 
Witte serre type zadeldak tussen twee woningen. Serre Vouwwand Serre vouwwand Serre wintertuin zadeldak Serre zadeldak

Serre wintertuin

4 foto’s 
Serre met een zadeldak vanaf de buitzijde genomen Serre platdak-knik Zwarte serre met schuifpui 4-delig Uitbouw aluminium schuifpui met plat dak knik

Serre platdak knik