• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Serre tuin

Wilt u een serre in uw tuin laten plaatsen, om bij minder goed weer toch van uw tuin te genieten? Dit kan door middel van een tuinkamer. Ter Huurne Serres & Glassystemen heeft veel ervaring bij het plaatsen van fraaie en praktische tuinkamers. Een serre kopen bij Ter Huurne betekent dat u echt maatwerk krijgt, gebouwd volgens uw wensen.

Offerte aanvragen

Serre in de tuin met zadeldak

Een fraaie tuinserre geeft genot in elk seizoen

Een serre die aan het huis gebouwd is en zich in de tuin bevindt, noemt men ook wel een tuinkamer. Tuinkamers zijn een manier om uzelf midden in de tuin te begeven. Daalt de temperatuur of regent het, maar wilt u toch in de tuin verblijven, dan is een serre in de tuin een goed idee. U hebt volop uitzicht op al het natuurschoon in uw tuin, maar zit toch warm, droog en behaaglijk.

Showroom afspraak maken

Een serre in uw tuin van hoogwaardig aluminium, met stevig veiligheidsglas

Zoals bij gewone serres wordt een serre in uw tuin gebouwd van stevige aluminium profielen. Dit aluminium wordt gekleurd door middel van een poedercoating. U kunt elke denkbare kleur kiezen voor uw tuinkamer. De beglazing is van HR++ veiligheidsglas.

Het dak van onze serres in de tuin is stevig genoeg om op te lopen. Zo kunt u bijvoorbeeld de ramen van de slaapkamers boven de serre gemakkelijk schoonmaken. Ook is het dak bestand tegen aanzienlijke hoeveelheden sneeuw. Ter Huurne B.V. bouwt tuinkamers waar u zonder problemen vele jaren van kunt genieten.

Meer informatie? Wij informeren u graag!

Wilt u meer weten over serres voor uw tuin, neemt u dan gerust contact met ons op. Een serre kopen is een aanzienlijke investering, dus wij lichten u graag goed voor en voorzien u van deskundig advies. Bel of mail ons dan ook gerust, of vul het contactformulier op onze site in. U bent ook welkom om onze showroom in Haaksbergen te bezoeken. Hier staat de koffie klaar en nemen onze medewerkers alle tijd voor u. Maak dus gerust een afspraak via onze site!

Een serre in uw tuin van Ter Huurne B.V. geeft u het hele jaar door volop tuingenot!

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken