Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Symmetrisch of asymmetrisch zadeldak

Bij Ter Huurne heeft u de vrijheid om te kiezen tussen een symmetrisch of asymmetrisch zadeldak voor uw serre. Wat uw voorkeur ook is, onze deskundige vakmensen zorgen ervoor dat uw serre perfect aan uw wensen voldoet.

Uw serre moet naadloos aansluiten op de stijl van uw woning. Daarom bieden we de mogelijkheid om zowel de binnen- als buitenzijde van de serre in dezelfde kleurstelling uit te voeren. Zo geniet u van harmonie en eenheid in het ontwerp.

 

 

SerresInspiratie

Optimale ventilati met een Zadeldak

In een serre is frisse lucht van essentieel belang. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een dakraam te plaatsen voor optimale ventilatie. Op die manier kunt u de luchtstroom regelen en genieten van de perfecte omgeving in uw serre, het hele jaar door.

Kies voor Ter Huurne en breng de schoonheid van natuurlijk licht in uw huis met een serre type zadeldak. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies op maat. Wij staan klaar om uw droomserre werkelijkheid te laten worden.

Offerte aanvragen

Naar boven