Lichtstraat plat dak

Heeft u een ruimte in uw woning waar u de inval van natuurlijk daglicht mist? Met een lichtstraat creëert u eenvoudig meer licht in een ruimte met plat dak! Daarnaast zorgt een lichtstraat zo voor optisch meer ruimte. Al jaren heeft Ter Huurne het gehele traject van advies tot nazorg van lichtstraten volledig in eigen beheer.

Offerte aanvragen

Deluxe lichtstraat lessenaarsdak op plat dak met grind

Creëer meer daglicht met een lichtstraat in een plat dak

Ruimtes met een plat dak, zoals een uitbouw of bovenverdieping, kunnen soms donker ogen door de aanwezigheid van enkel zijramen. Met een lichtstraat creëert u eenvoudig meer lichtinval. Lichtstraten worden namelijk in het dak gemonteerd, waardoor u meer gebruik kunt maken van natuurlijke lichtinval. Natuurlijk licht heeft niet alleen een sfeerverhogend effect, het heeft ook een positieve invloed op ons humeur!

Showroom afspraak maken

 

LichtstratenInspiratie

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Offerte aanvragen

Lichtstraat voor plat dak van Ter Huurne

Aangezien een lichtstraat geen standaard product is, wordt deze geheel naar uw wensen geproduceerd. Daarbij hebben wij het gehele traject in eigen beheer – van ontwerp tot oplevering van uw serre. Zo bent u verzekerd van maatwerk van hoge kwaliteit.

Hoge kwaliteit glas

Al onze lichtstraten worden gemaakt van hoogwaardig HR++ glas. Dit stevige glas draagt bij aan de optimale isolatie van uw woning, zodat alle extra warmte ook behouden blijft. HR++ glas is niet alleen enorm stevig, het is ook inbraakwerend – wel zo veilig. Zeker in een plat dak wilt u namelijk zeker weten dat het glas in uw lichtstraat stevig genoeg is. Wanneer het licht dat via uw lichtstraat uw huis binnen schijnt, te fel of warm wordt, is ook zon- en warmtewerend en/of HR+++ glas een mogelijkheid.

Naar boven