• Volledig eigen productie
  • Maatwerkoplossingen
  • Specialist sinds 1973
Ter Huurne BV

Geïsoleerde lichtstraat

Met een lichtstraat krijgt u meer daglicht binnen. Zo kunt u langer genieten van buiten. Wilt u graag op koudere dagen ook langer genieten van daglicht, maar wel warmte vasthouden? Dat kan met een geïsoleerde lichtstraat. Bij Ter Huurne hebben we lichtstraten met hoge isolatiewaarde waardoor u ook in de winter langer kunt genieten. Uiteraard zonde warmte te verliezen.

Offerte aanvragen

Geïsoleerde lichtstraat met zadeldak

Geïsoleerde lichtstraat op maat

Wanneer u op zoek bent naar een geïsoleerde lichtstraat op maat bent u bij Ter Huurne op de juiste plek. We zijn namelijk dé partner op gebied van op maat gemaakte lichtstraten. Bij Ter Huurne B.V. ontwerpen en fabriceren we de lichtstraten niet alleen, maar leveren en monteren we ook. Zo kunnen we u goed adviseren van begin tot eind. Met deskundig advies en persoonlijk contact waarborgen we de kwaliteit. Zo weten we zeker dat de lichtstraat met hoge isolatiewaarde voldoen aan uw wensen.

Bekijk onze showroom

Wilt u graag een lichtstraat in het echt bekijken? We nodigen u graag uit om onze showroom in Haaksbergen te bezoeken. Hier kunnen onze professionals u persoonlijk informeren over de mogelijkheden van lichtstraatisolatie. Door een persoonlijk gesprek kunnen we de wensen goed in kaart brengen voor een geïsoleerde lichtstraat op maat. Zo voldoet de lichtstraat altijd aan uw verwachtingen.

Showroom afspraak maken

Lichtstraten inspiratie

3 foto’s 
Lichtstraat zadeldak buitenaanzicht Lichtstraat zadeldak binnenaanzicht Lichtstraat zadeldak binnenaanzicht

Lichtstraten zadeldak

2 foto’s 
Geïsoleerde lichtstraat met zadeldak Lichtstraat keuken

Lichtstraat zadeldak

2 foto’s 
Lichtstraat tussen twee daken Lichtstraat tussen twee daken

Lichtstraat tussen 2 daken

8 foto’s 
Lichtstraat zadeldak Lichtstraat serredak dakraam Lichtstraat serredak Lichtstraat vanaf dak Lichtstraat onderaanzicht Lichtstraat montage Lichtstraat montage Montage Lichtstraat

Lichtstraat/ serredak

2 foto’s 
Lichtstraat platdak Lichtstraat platdak

Lichtstraat plat dak

3 foto’s 
Lichtstraat in een dakpanconstructie Lichtstraat in pannendak lichtstraat in pannendak

Lichtstraat in pannendak

5 foto’s 
Onderaanzicht witte lichtstraat met dakramen Lichtstraat met dakraam daardoor meer licht in aanbouw Lichtstraat dakramen Lichtstraat dakraam Lichtstraat dakraam

Lichtstraat lessenaardak met dakramen

2 foto’s 
Lichtstraat zadeldak Lichtstraat plaatsen met zadeldak in het plafont

Lichtstraat zadeldak

3 foto’s 
Lichtstraat met in dak doorlopend kozijn van Futural Aluminium kozijn_lichtstraat in pannendak schuifpui 3-delig

Lichtstraat en kozijn doorlopend in dak

5 foto’s 
Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand Tuinkamer schuifwand lichtstraat Tuinkamer schuifwand lichtstraat

Tuinkamer met lichtstraat

4 foto’s 
Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat wolfseinden Lichtstraat zadeldak wolfseinden

Lichtstraat wolfseinden

2 foto’s 
Zadeldak lichtstraat Lichtstraat zadeldak ventilatierooster

Lichtstraat zadeldak

Onze sterktes

Volledig eigen productie

Al onze serres en glassystemen worden volledig in eigen beheer geproduceerd, van ontwerp tot nazorg. Gegarandeerd hoge kwaliteit.

Maatwerk oplossingen

Geen huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen bij de aanschaf van een serre, lichtstraat of tuinkamer. Daarom zijn al onze producten maatwerkoplossingen.

Sinds 1973

Door onze jarenlange ervaring met de productie en innovatie van serres en glassystemen, zijn we altijd in staat een vakkundig advies op maat te geven.

Geïsoleerde lichtstraat kopen?

Wilt u graag na het lezen van deze pagina en bekijken van inspiratiefoto’s een geïsoleerde lichtstraat plaatsen? U kunt gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen of onze showroom bezoeken. We zien er naar uit om u te helpen met de zoektocht naar een geschikte lichtstraat die voldoet aan uw verwachtingen.

Offerte aanvragen Showroom afspraak maken